behdadnews 2 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2015 اگر دکمه من بخواد کار دکمه برگشت روی موبایل رو انجام بده چه کدی میخواد دکمه من؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,623 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2015 باید این کد رو بنویسی تو کلیک دکمه activity.finish لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2015 سلام باید ببینی اکتیویتی قبلی چی بوده startActivity(pervious) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2015 شما داخل اون دکمه اکتیویتی قبلی رو باز کنید کار دکمه بک انجام میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behdadnews 2 ارسال شده در 23 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2015 دروووووووددد بر همه شما ممنونم fghdfg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
behdadnews 2
اگر دکمه من بخواد کار دکمه برگشت روی موبایل رو انجام بده چه کدی میخواد دکمه من؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.