سلام به همه.
پیرو مشکلی که در این پست گذاشته بودم:
در آر اس اس به یک مشکل دیگه هم برخورد کردم که وقتی روی هر آیتم کلیک میشه، جاوا اسکریپ گت المنت نمیشه ظاهرا و متن مربوط به اون خبر رو نمایش نمیده!!
Sub WebView1_PageFinished (Url As String)
w.executeJavascript(WebView1,"we.CallSub('matn',true,document.getElementsByClassName('col-xs-12 news-page--news-text text-justify')[0].innerText)")
End Sub
Sub matn(mn As String)
matnkhabar.Text=mn.trim
ProgressDialogHide
End Sub
در حقیقت we.CallSub کار نمیکنه
ممنون میشم اگه کسی تجربه کار با گت المنت جاوا اسکریپت رو بلده و روی اندروید های جدید هم جواب گرفته، راهنمایی کنه.
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید.
اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.
سوال
MR.B4A 246
سلام به همه.
پیرو مشکلی که در این پست گذاشته بودم:
در آر اس اس به یک مشکل دیگه هم برخورد کردم که وقتی روی هر آیتم کلیک میشه، جاوا اسکریپ گت المنت نمیشه ظاهرا و متن مربوط به اون خبر رو نمایش نمیده!!
Sub WebView1_PageFinished (Url As String) w.executeJavascript(WebView1,"we.CallSub('matn',true,document.getElementsByClassName('col-xs-12 news-page--news-text text-justify')[0].innerText)") End Sub Sub matn(mn As String) matnkhabar.Text=mn.trim ProgressDialogHide End Subدر حقیقت we.CallSub کار نمیکنه
ممنون میشم اگه کسی تجربه کار با گت المنت جاوا اسکریپت رو بلده و روی اندروید های جدید هم جواب گرفته، راهنمایی کنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.