MR.B4A 246 ارسال شده در 11 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر سلام به همه میخوام پرداخت درون برنامه ای بسازم و نمیخوام از زرین پال استفاده کنم کسی هست که تجربه استفاده از api برای پرداخت بانکی رو داشته باشه و بتونه راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 cafebazzar 11 ارسال شده در 19 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر در ۱۴۰۵/۱/۲۳ در 01:08، MR.B4A گفته است: سلام به همه میخوام پرداخت درون برنامه ای بسازم و نمیخوام از زرین پال استفاده کنم کسی هست که تجربه استفاده از api برای پرداخت بانکی رو داشته باشه و بتونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشیم یاد بدید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 MR.B4A 246 ارسال شده در 26 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر در ۱۴۰۵/۱/۳۰ در 19:31، cafebazzar گفته است: ممنون میشیم یاد بدید من که به واسطه این پست میخواستم یاد بگیرم ولی چشم، روش کار میکنم اگر میخواید در جریانش هم بهتر قرار بگیرید، پیشنهاد میکنم توی کانال ایتام عضو بشید: https://eitaa.com/basic4androidlan نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MR.B4A 246
سلام به همه
میخوام پرداخت درون برنامه ای بسازم و نمیخوام از زرین پال استفاده کنم
کسی هست که تجربه استفاده از api برای پرداخت بانکی رو داشته باشه و بتونه راهنمایی کنه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.