shahriar 408 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ با سلام به اساتید محترم دیروز بالاخره بعد از تلاش های بسیار این منو رو دانلود کردم دانلود ولی چندتا سوال دربارش دارم : چه جوری میشه منو بجای چپ از راست باز بشه چه جوری باید بنویسم که با کلیک روی هر آیتم یک عملیات خاص انجام بشه لطفا برسی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سورسو اینجا توی تگ کد قرار بده تا بگم مشکلت چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ آخه خیلی طولانیه یک کلاس با یک اکتیویتی کد داره . سورسشو گذاشتم که . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ شما با کتابخانه slidingMenuWrapper انجام بده همه چیزایی که میخوایی داره راحت هم هست کار کردن باهاش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ باشه حتما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ ولی تو بیسیک فور نداره باید از کجا تهیه کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اگه کتاب خانه یا آموزش استفاده از اونو داری لطفا دریغ نکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ بفرمایید اینم کتاب خونه فقط من یه چیز به شما بگم تایپک هایی که میزنید نشون میده شما از 0 میخوایی بپری 100 به نظرم بیشتر سورس ها رو دانلود کنید و تغییر درونشون ایجاد کنید تا کار دستون بیاد ناراحت نشید از حرف های من من خودم 1سال فقط سورس میگرفتم تمرین کردم تا این که اولین برنامم رو بعد از 1 سال دادم(با این که از 3 سال قبلش کامل ویژال بیسیک رو بلد بودم) درضمن اسپم هم زیاد میفرستید (یکیش درحال نوشتن این پست بود ) slidemenu.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
با سلام به اساتید محترم
دیروز بالاخره بعد از تلاش های بسیار این منو رو دانلود کردم
دانلود
ولی چندتا سوال دربارش دارم :
لطفا برسی کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.