shahriar 408 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 با سلام به اساتید محترم دیروز بالاخره بعد از تلاش های بسیار این منو رو دانلود کردم دانلود ولی چندتا سوال دربارش دارم : چه جوری میشه منو بجای چپ از راست باز بشه چه جوری باید بنویسم که با کلیک روی هر آیتم یک عملیات خاص انجام بشه لطفا برسی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 سورسو اینجا توی تگ کد قرار بده تا بگم مشکلت چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 آخه خیلی طولانیه یک کلاس با یک اکتیویتی کد داره . سورسشو گذاشتم که . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 شما با کتابخانه slidingMenuWrapper انجام بده همه چیزایی که میخوایی داره راحت هم هست کار کردن باهاش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 باشه حتما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 ولی تو بیسیک فور نداره باید از کجا تهیه کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 اگه کتاب خانه یا آموزش استفاده از اونو داری لطفا دریغ نکن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 بفرمایید اینم کتاب خونه فقط من یه چیز به شما بگم تایپک هایی که میزنید نشون میده شما از 0 میخوایی بپری 100 به نظرم بیشتر سورس ها رو دانلود کنید و تغییر درونشون ایجاد کنید تا کار دستون بیاد ناراحت نشید از حرف های من من خودم 1سال فقط سورس میگرفتم تمرین کردم تا این که اولین برنامم رو بعد از 1 سال دادم(با این که از 3 سال قبلش کامل ویژال بیسیک رو بلد بودم) درضمن اسپم هم زیاد میفرستید (یکیش درحال نوشتن این پست بود ) slidemenu.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
shahriar 408
با سلام به اساتید محترم
دیروز بالاخره بعد از تلاش های بسیار این منو رو دانلود کردم
دانلود
ولی چندتا سوال دربارش دارم :
لطفا برسی کنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.