behdadnews 2 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ چطوری کد تغییر فونت یک اکتیویتی در پروژه ام رو درج کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ شما باید خواصیت tipeface داخل لیبل از منوی دیزاینر تنظیم کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ برای مثال اگر بخواید فونت یک لیبل رو تغییر بدین باید این کار رو بکنین : ابتدا فونت مورد نظر رو add کنین سپس در اکتیویتی کریت بنویسی : Label1.typeface = typeface.loadfromassets(file.dirassets,"Namefont.TTF") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behdadnews 2 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ ولی در این صورت فقط برای یک لیبیل فونت تغییر میکنه من میخوام برای یک اکتیویتی این فونت براش تعریف بشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behdadnews 2 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ یعنی تمام لیبیل های موجود در لایوت یک اکتیویتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ ولی در این صورت فقط برای یک لیبیل فونت تغییر میکنه من میخوام برای یک اکتیویتی این فونت براش تعریف بشه ممنون فونت اکتیویتی رو یکجا نمیشه تغییر داد! باید ویو ها رو یک به یک تغییر بدین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behdadnews 2 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ من میخوام واسه تمام لیبیل های موجود در لایوت یک اکتیویتی اعمال بشه.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behdadnews 2 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ حتی اگر داخل پنل باشن هم همینطوره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ بله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
behdadnews 2
چطوری کد تغییر فونت یک اکتیویتی در پروژه ام رو درج کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.