behdadnews 2 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 چطوری کد تغییر فونت یک اکتیویتی در پروژه ام رو درج کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 شما باید خواصیت tipeface داخل لیبل از منوی دیزاینر تنظیم کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 برای مثال اگر بخواید فونت یک لیبل رو تغییر بدین باید این کار رو بکنین : ابتدا فونت مورد نظر رو add کنین سپس در اکتیویتی کریت بنویسی : Label1.typeface = typeface.loadfromassets(file.dirassets,"Namefont.TTF") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behdadnews 2 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 ولی در این صورت فقط برای یک لیبیل فونت تغییر میکنه من میخوام برای یک اکتیویتی این فونت براش تعریف بشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behdadnews 2 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 یعنی تمام لیبیل های موجود در لایوت یک اکتیویتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 ولی در این صورت فقط برای یک لیبیل فونت تغییر میکنه من میخوام برای یک اکتیویتی این فونت براش تعریف بشه ممنون فونت اکتیویتی رو یکجا نمیشه تغییر داد! باید ویو ها رو یک به یک تغییر بدین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behdadnews 2 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 من میخوام واسه تمام لیبیل های موجود در لایوت یک اکتیویتی اعمال بشه.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behdadnews 2 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 حتی اگر داخل پنل باشن هم همینطوره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 24 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2015 بله لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
behdadnews 2
چطوری کد تغییر فونت یک اکتیویتی در پروژه ام رو درج کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.