رفتن به مطلب

دریافت و گنجاندن عکس


ارسال های توصیه شده

با عرض سلام و خسته نباشيد

من ميخوام عکس ارسالي کاربر به درون ديتابيس وارد بشه

تا اينجا پيشرفتم که کاربر ميتونه عکس ارسال کنه، توي قسمت php که عکس بگيره و در ديتابيس قرار بده مشکل دارم کسي هست راهنماييم کنه؟

چه کدي بايد توي php نوشته بشه که عکس بگيره و درون ديتابيس قرار بده؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Alireza Khoram مهمان

باسلام دوست من خوش آمدی به انجمن بیسیک اندروید.

ببین ...من یه کد آماده کرده بودم میخواستم چند وقت دیگه که یکمی بخش آموزش php مون اوج گرفت بزارم همراه با آموزش.

تقریبا مربوط به مشکل تو میشه فقط یه چند بخش اضافه مثل ارسال متن هم داره یا بعضی قسمتا شرط گزاشتم که بیاد چک کنه اندازه فایل از مثلا1 مگ بیشتر نشه وبرسی برای آپلود شدن یا نشدن... که

چون فکر کردم شاید دوست داشته باشی یکم امکانات اضافی هم به کاری که روش مشغولی اضافه کنی برا همین قسمتای اضافی رو برنداشتم.

من همین جوری هم یکم تا اونجایی که تونستم و ما بین کد ها راهنما گذاشتم برای درک بهترولی اگه سئوالی بود در خدمتم.

موفق باشید

<?php
// اتصال به مای اس کیو ال سرور
$link = mysql_connect('localhost', 'root', ''); 
if (!$link) {
   die('Not connected : ' . mysql_error());
}
// اتصال به دیتابیس
$db_selected = mysql_select_db('upload', $link);
if (!$db_selected) {
   die ('Database error : ' . mysql_error());
   // انتخاب دیتابیس
}
 $text = $_REQUEST['text'];
 //این کد برای ثبت متن در قسمت تکست است
$maxFileSize = "1000";
// اندازه ی فایل یک مگابایت

$image_array            = array("image/jpeg","image/jpg","image/gif","image/bmp","image/pjpeg","image/png");
//  نوع عکسی که می توانید وارد کنید


$fileType = $_FILES['userfile']['type'];


$msg = '';

// اگر دکمه ی ارسال کلیک شود
if($_POST['Submit'])
{


if (in_array($fileType, $image_array))
{

// چک می کند که آیا فایل آپلود شد؟
if(is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name']))
{

// چک می کند که آیا اندازه ی فایل زیر یک مگا بایت است؟
       if($_FILES['userfile']['size'] < $maxFileSize)
           {


                 $imageData =addslashes (file_get_contents($_FILES['userfile']['tmp_name']));

// وارد کردن اطلاعاتی چون متن و تصویر
       $sql = "INSERT INTO images (text,imageData) VALUES ('$text','$imageData')";


       mysql_query($sql) or die(mysql_error());
               $msg = " Data successfully uploaded";
        }
    else
        {

            $msg = ' Error :  File size exceeds the maximum limit ';

            }
  }
}
else
{
$msg = 'Error: Not a valid image ';
}

}
?>

<html>
    <body>
        <span style="color:#FF0000"><?php echo $msg; ?></span><br />

       <h3>Select File to upload</h3>

       <form enctype="multipart/form-data" action="" method="post">
            <input name="userfile" type="file" /> <br>
            name:  <input type="text" name="text" size="20">
           <input type="submit" value="Submit"  name="Submit"/>
       </form>
   </body>
</html>
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Alireza Khoram مهمان

راستی کد بالا برای اتصال یک صفحه وب به دیتابیس است ولی اگه میخواید با Application موبایل(اندروید)این کاررو انجام بدی فقط کافی از قسمت php کد استفاده کنی قسمت Html که برای ساخت دکمه وغیره...است رو فراموش کن.

نحوه ارتباط کد php* بابرنامه رو اگه بلدی که هیچ اگه نه بگو تا من یا دوستان اونو هم آموزش بدیم موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

البته جسارتا :

به نظرم ارتباط مستقیم برنامه با بانک اطلاعاتی، امن و جالب نیست.

به نظرم اگر یک وب سرویس واسط طراحی بشه ، برنامه اندروید به اون متصل و خود اون وب سرویس که بر روی هاست ران هست به بانک اطلاعاتی متصل بشه روش اصولی و امن تری باشه.

یکی از علتهای نا امن بودن این روش این هست که شما به صورت مستقیم کانکشن استرینگ رو در اپلیکیشن اندروید درج میکنید، که با یک دیباگ ساده میشه اون رو در اورد و کلیه دیتا های بانک اطلاعاتی بر روی سرور رو تخلیه کرد.

موفق باشیم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Alireza Khoram مهمان
البته جسارتا :

به نظرم ارتباط مستقیم برنامه با بانک اطلاعاتی، امن و جالب نیست.

به نظرم اگر یک وب سرویس واسط طراحی بشه ، برنامه اندروید به اون متصل و خود اون وب سرویس که بر روی هاست ران هست به بانک اطلاعاتی متصل بشه روش اصولی و امن تری باشه.

یکی از علتهای نا امن بودن این روش این هست که شما به صورت مستقیم کانکشن استرینگ رو در اپلیکیشن اندروید درج میکنید، که با یک دیباگ ساده میشه اون رو در اورد و کلیه دیتا های بانک اطلاعاتی بر روی سرور رو تخلیه کرد.

موفق باشیم.

ممنونم دوست من خواهش می کنم جسارت چیه؟؟؟

شما نظر عالی دادی .

ولی میدونی چیه ما تو قسمت آموزش اول باید مفاهیم اولیه واصول کاررو یاد بدیم بعد در بخش هک و امنیت اشتباه های این کدهارو رفع کنیم و یه کد تقریبا بدون نقص در بیاریم.

به هرحال تشکر بابت نظر خوبی که دادی.

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...