این ارسال پرطرفدار است. مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز. اینبار براتون یک ویدیو ساده دیگه آماده کردم که در اون به فراخوانی متن از دیتابیس و قرار دادن آنان در اسکرول میپردازیم.میتونم حدس بزنم که 90% انجمن اینو بلدن ولی بازم تصمیم گرفتم یک ویدیویی ضبط کنم. فراخوانی متن به کمکم کتابخانه فراخوانی انجام گرفته پس شما هم به این کتابخانه نیاز دارید که لیتک دانلودشو میزارم. موفق باشید... دانلود کتابخانه فراخوانی دانلود ویدیو منبع : www.learningstation.ir 10 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام ممنون از آموزش من هر وقت رفتم کد نویسی sql انجام بدم اینجوری شد بخدا دیگخ نمیدونم چیکار کنم از این کتابخونه و فیلم شمام رفتم بازی اینجوری شد!! عکس رو مفرسنم این لینک سورس http://s6.picofile.com/file/8197473318/ketabsaz.rar.html اینم عکس 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ در آرزوی این موندم یدونه کتاب بنویسم این ارور نده لطفا یکی کمک کنه تازه همیشه اون لیبلی که متن توش نمایش داده میشه مثل عکس که گذاشتم نصف میشه و هیچی توش نشون نمیده بعضی مواقع هم اصلا اون اروری که الان داره میده رو نمیده کلا گرفتاریه 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سلام برادر سورست رو دیدم ببین شما بعد از id توی دستور sql ، مساوری نذاشتی به این شکل باید باشه "SELECT * FROM tbl WHERE id=" مشکل تو شبیه ساز من رفع شده 9 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ دست درد نکنه مشکلم تا اینجا حل شد دکمه تشکر ام برای امروز تموم شده بود مجبور شدم بنویسم 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رئوف رضایی 536 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید میشه آموزش فراخوانی عکس و متن رو باهم توی یه اسکرول ویو بدید؟ فیلم دیگتون رو دیدم متوجه نشدم اخه روی لیست ویو کار میکرد لطفا آموزششو بدید مرسی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ آقایون لطفا دیگه دارید زحمت میکشید تو آپارات هم آپلود کنید شاید ی بنده خدایی خواست آنلاین ببینه با تشکر 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrm 0 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ میشه بگید مشکل مال من کجاست؟خالی نشون میده ضمنا دیتابیس رو هم چک کردم اسمش با اسمای داخل کدم یکسانه و اشتباه تایپی نداره #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private scrollview1 As ScrollView Dim fara As Farakhani Dim ts As TextSetting Dim SQL1 As SQL Dim cursor1 As Cursor Dim lbl As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") Activity.LoadLayout("chist") lbl.Initialize("") fara.FarakhaniMatn("database.db",SQL1,cursor1,"SELECT * FROM pre where id=","1",lbl,"text") ts.Initialize scrollview1.Panel.AddView(lbl,100,100,90%x,90%y) ts.LongText(lbl,"lbl.text",50,scrollview1,30) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ سلام دوستم این رو ts.LongText(lbl,"lbl.text",50,scrollview1,30) باید lbl.text بنویسی نه "lbl.text" 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrm 0 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۴ متاسفم که اینجا میگم چون سایت اجازه پیغام خصوصی نمیده اما هنوز مشکلم پا برجاست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ متاسفم که اینجا میگم چون سایت اجازه پیغام خصوصی نمیده اما هنوز مشکلم پا برجاست دوست من میتونی کد هاتونو در <> که داخل ادیتور هست قرار بدید اینجا؟؟؟بهتر نمایش داده میشه...تا کمکتون کنم... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrm 0 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ دوست من میتونی کد هاتونو در <> که داخل ادیتور هست قرار بدید اینجا؟؟؟بهتر نمایش داده میشه...تا کمکتون کنم... #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private scrollview1 As ScrollView Dim fara As Farakhani Dim ts As TextSetting Dim SQL1 As SQL Dim cursor1 As Cursor Dim lbl As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") Activity.LoadLayout("chist") lbl.Initialize("") fara.FarakhaniMatn("database.db",SQL1,cursor1,"SELECT * FROM pre where id=","1",lbl,"text") ts.Initialize scrollview1.Panel.AddView(lbl,100,100,90%x,90%y) ts.LongText(lbl,lbl.text,50,scrollview1,30) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Private scrollview1 As ScrollView Dim fara As Farakhani Dim ts As TextSetting Dim SQL1 As SQL Dim cursor1 As Cursor Dim lbl As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer For example: 'Activity.LoadLayout("Layout1") Activity.LoadLayout("chist") lbl.Initialize("") fara.FarakhaniMatn("database.db",SQL1,cursor1,"SELECT * FROM pre where id=","1",lbl,"text") ts.Initialize scrollview1.Panel.AddView(lbl,100,100,90%x,90%y) ts.LongText(lbl,lbl.text,50,scrollview1,30) End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub در Activity create دوباره لیوت های مختلف رو لود کردید....مشکلی بود که من دیدم... البته مشکل اصلیتون رو نیمدونم چیه....لطفا بیان کنید که مشکلتون چیه... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrm 0 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۴ در Activity create دوباره لیوت های مختلف رو لود کردید....مشکلی بود که من دیدم... البته مشکل اصلیتون رو نیمدونم چیه....لطفا بیان کنید که مشکلتون چیه... اون که میگید دوبار لود کردم یدونش کامنته اما مشکلم اینه که در اخر باید از دیتابیس متن رو بیاره و تو LAYOUT نمایش بده اما اینکار صورت نمیگیره و SCROLL VIEW خالی نمایش میده امیدوارم درست رسونده باشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepi0211 7 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام مرسی واسه اموزش اقا کتاب خونه text setting رو از کجا گیر بیارم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ سلام دلاور http://s3.picofile.com/file/8197316768/Libraries.rar.html اگه تکست ستینگ نبود بگو پیداش کنم برات احتمالا تکست ستینگه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepi0211 7 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ سلام دلاور http://s3.picofile.com/file/8197316768/Libraries.rar.html اگه تکست ستینگ نبود بگو پیداش کنم برات احتمالا تکست ستینگه مرسی دمت گرم خیلی دنبالش بودم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdig502 27 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سلام خیلی ممنون من دو تا سوال دارم اول اینکه متن هام را هر خط را با فاصله زیاد نشون میده (من متن هام را در دیتابیس کپی پیست کردم) دوم اینکه میخوام عکس لابلای متن بزارم البته عکس هام به صورت لینک پیش نمایش در وب ویو هست(حالا چجوری با لینک توی اسکرول ویو نشونشون بدم؟) اگه با لینک هم نمیش با دیتابیس را لطفا لینک اموزشش را معرفی کنید (با همین کتابخانه فراخوانی باشه لطفا) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۵ سلام خیلی ممنون من دو تا سوال دارم اول اینکه متن هام را هر خط را با فاصله زیاد نشون میده (من متن هام را در دیتابیس کپی پیست کردم) دوم اینکه میخوام عکس لابلای متن بزارم البته عکس هام به صورت لینک پیش نمایش در وب ویو هست(حالا چجوری با لینک توی اسکرول ویو نشونشون بدم؟) اگه با لینک هم نمیش با دیتابیس را لطفا لینک اموزشش را معرفی کنید (با همین کتابخانه فراخوانی باشه لطفا) سلام سوال اولتون که خوب متنی که کاپی کردید، بد کاپی شده و بینشون فاصله است در باره سوال بعدی که میخواین بین متن تصاویر رو قرار بدید، باید از روش اصلی برید و کتابخونه فراخوانی اصلا برای اینکار بهینه نیست 100 درصد فورس کلوز رو به ارمغان میبرید... http://answercenter.ir/topic/5792-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%87%D9%85/ http://answercenter.ir/topic/6970-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%87%D9%85/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
maryland 3 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان. من یک لیست 100 تایی دارم که میخواهم همزمان با اینکه متن لیست رو نشون میده عکس مرتبط با اون رو هم نشون بده یعنی لیست و عکس هر دو رو از دیتابیس میخونه !! میشه کسی کمکم کنه چطوری باید اینکارو کنم ممنونم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.