Assassin-Wolf 13 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام من یک Multi Panel ساختم که و به دیتابیس وصل کردمش و براش یم Icon هم انتخاب کردم . حالا چند تا مشکل دارم 1. میخوام عکس و فونت نوشته ها رو عوض کنم 2. میخوام وقتی رو هر یک از این ها کلیک شد یک اکتیویتی دیگه بیاد که مطالب ی که تو دیتابیس قرار داده بودم توش باشن این هم عکس از پنل http://upir.ir/khordad94/guest/bandicam-2015-06-26-01-49-05-263.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ این آموزش هارو فرا بگیرید 1.استفاده از Tag و Sender در Multi Panel 2.استفاده از متغیر Process_Globals برای تغیر فونت هم میتونی از دستور زیر استفاده کنی lblname.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("BYEKAN.TTF") فقط باید فونت رو در قسمت فایل اضافه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Assassin-Wolf 13
سلام
من یک Multi Panel ساختم که و به دیتابیس وصل کردمش و براش یم Icon هم انتخاب کردم . حالا چند تا مشکل دارم
1. میخوام عکس و فونت نوشته ها رو عوض کنم
2. میخوام وقتی رو هر یک از این ها کلیک شد یک اکتیویتی دیگه بیاد که مطالب ی که تو دیتابیس قرار داده بودم توش باشن
این هم عکس از پنل
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.