Assassin-Wolf 13 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 سلام من یک Multi Panel ساختم که و به دیتابیس وصل کردمش و براش یم Icon هم انتخاب کردم . حالا چند تا مشکل دارم 1. میخوام عکس و فونت نوشته ها رو عوض کنم 2. میخوام وقتی رو هر یک از این ها کلیک شد یک اکتیویتی دیگه بیاد که مطالب ی که تو دیتابیس قرار داده بودم توش باشن این هم عکس از پنل http://upir.ir/khordad94/guest/bandicam-2015-06-26-01-49-05-263.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، 2015 این آموزش هارو فرا بگیرید 1.استفاده از Tag و Sender در Multi Panel 2.استفاده از متغیر Process_Globals برای تغیر فونت هم میتونی از دستور زیر استفاده کنی lblname.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("BYEKAN.TTF") فقط باید فونت رو در قسمت فایل اضافه کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Assassin-Wolf 13
سلام
من یک Multi Panel ساختم که و به دیتابیس وصل کردمش و براش یم Icon هم انتخاب کردم . حالا چند تا مشکل دارم
1. میخوام عکس و فونت نوشته ها رو عوض کنم
2. میخوام وقتی رو هر یک از این ها کلیک شد یک اکتیویتی دیگه بیاد که مطالب ی که تو دیتابیس قرار داده بودم توش باشن
این هم عکس از پنل
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.