member 13 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سلام بچه ها خسته نباشید من یه سوالی در مورد Spinner داشتم من Spinner رو تعریفش کردم و این ایتم هارو بهش اضافه کردم حالا میخوام هر کدوم از این آیتم هایی که اضافه کردم قابلیت کلیک داشته باشن باید چکار کنم با تشکر از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سلام مشکلم حل شد فقط من سه تا Spinner دارم بعد وقتی رو ایتم هاش کلیک میکنم تا اینجا درسته فقط از صفحه که میام بیرون دوباره میرم داخل همون صفحه ایتم های Spinnerبه حالت اولیه برگشته اگه میشه راهنمایی کنید که من چجوری اسپینر هامو در همون ایتم هایی که انتخاب شده ذخیره شه با تشکر از راهنمایی های شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ این ذخیره موندن به دو شکل میتونه باشه: 1- وقتی که برنامه کاملا بسته بشه و باز بشه باز آیتم ها سر جاشون باشن که نیاز به ذخیره سازی داره که باز راه های مختلفی رو داره 2- وقتی توی برنامه هستی و مثلا آیتم شماره 2 رو انتخاب میکنی و به یک صفحه دیگه میری و بر میگردی اون آیتم شماره 2 سر جای خودش مونده باشه مشکل شما کدام یک از اینهاست ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اگه هر دو روشو آموزش بدید که خیلی خوب میشه ولی فعلا روش دومو احتیاج دارم مرسی از شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ سلام آقای ایزدی لطفا ذخیره کردن Spinner ها رو آموزششو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ اگه هر دو روشو آموزش بدید که خیلی خوب میشه ولی فعلا روش دومو احتیاج دارم مرسی از شما تو رویداد برگشت دوباره add کن ایتم هارو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ میتونی از این کد استفاده کنی If spin.SelectedIndex=0 Then اولی 0 دومی 1 ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
member 13 ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سلام فرزاد جان اگه میشه بیشتر توضیح بدید از این کد چجوری باید استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کسری نعمتی مهمان ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ عزیز spinner یه رویداد داره به اسم ItemClick Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) If Position = 0 Then ToastMessageShow("item avali entekhab shod",False) End If If Position = 1 Then ToastMessageShow("item 2vomi entekhab shod",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
member 13
سلام بچه ها خسته نباشید من یه سوالی در مورد Spinner داشتم
من Spinner رو تعریفش کردم و این ایتم هارو بهش اضافه کردم
حالا میخوام هر کدوم از این آیتم هایی که اضافه کردم قابلیت کلیک داشته باشن باید چکار کنم
با تشکر از شما
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.