alireza_hsi 160 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سلام وقتی میخواهیم بین اکتویتی ها سویچ کنیم یک لحظه دسکتاپ دیده میشه انیمیشن اکتیویتی هم 0 گذاشتم اما باز هم این مشکل هست . کسی میدونه چطور میشه این حالت زشت رو حذف کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ شما از ExitAppalication برای خالی کردن رم استفاده کردید این باعث میشه در گوشی های با پردازشگر پایین این اتفاق بیوفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ نه من از هیچ چیزی استفاده نمیکنم .. حتی سرعت انیمیشن رو صفر هم قرار دادم تا انیمیشن پیشفرض خود اندروید هم فعال نباشه اما تغییری ایجاد نشد. تنها راه چاره ای که بهش رسیدم FINISH نکردن MAIN هست که خوب زیاد جالب نیست اما چاره ای ندارم . چون اکثراا MAIN از گرافیگ بیشتری برخوردار هست و رم بیشتری رو پر میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DH 1999 12 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ خب چکارش کنم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ خب چکارش کنم؟؟؟ برید اینجا تاپیک رو بخونید کمکتون میکنه http://answercenter.ir/topic/2747-%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D9%88-%DA%A9%D9%85-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%88-%D9%87%D9%86%DA%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ شما از ExitAppalication برای خالی کردن رم استفاده کردید این باعث میشه در گوشی های با پردازشگر پایین این اتفاق بیوفته من برای جابجایی بین اکتیویتی ها از activity.finish استفاده میکنم و اکتیویتی بعدی رو start میکنم ... این اسکرین هم از گوشی z3 هست فکر نمیکنم قویتر باشه چیزی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ فقط توی همین برنامه این جوری میشه؟ روی یه سورس دیگه امتحان کنید اگه بازم این جوری شد یا بیسیک مشکل داره یا api لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ چرا activity.finish میکنید؟ دیگه نمیخواین به اکتیویتی قبلی برگردین؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از نظر دوستان. finish میکنم چون دارای تصویر هست و باید تصاویر خالی بشن اگر تصاویر خالی نشه مقدار استفاده مموری بالا میره . وقتی شما تعدادی زیاد اکتیویتی داشته باشی مجبوری ازشون کامل خارج بشی و همه تصاویر رو null کنی تا دچار کرش نشی بعد از 30 دقیقه کار با برنامه . بازم اگر نظری داشتید ممنون میشم بدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ شما به دلیلی به صورت موقت برنامه رو باز و بسته میکتنید با کد خودتون اون ماژول یا کد رو بررسی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اگر روی شبیه ساز تست میکنین مشکل از اونه! چون سرعت اونها کمه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ روی گوشی هم تست کردم همین بود البته یک لحظه کوتاه هست اما باز هم جالب نیست. چون برنامه های دیگر را روی گوشی میبینم انگار اکتیویتی از قبل لود هست و خیلی نرم و سریع این کار انجام میشه حتی نمیشه با چشم دنبال کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ روی گوشی هم تست کردم همین بود البته یک لحظه کوتاه هست اما باز هم جالب نیست. چون برنامه های دیگر را روی گوشی میبینم انگار اکتیویتی از قبل لود هست و خیلی نرم و سریع این کار انجام میشه حتی نمیشه با چشم دنبال کرد منظورتون از این که دسکتاپ رو نشون میده اینه که اون صفحه ای که فقط یک تایتل داره هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ نه برنامه من فول اسکرین هست . دسکتاپ صفحه هوم خود موبایل هست که ایکونها روش هستند . شاید چند میلی ثانیه دیده میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ نه برنامه من فول اسکرین هست . دسکتاپ صفحه هوم خود موبایل هست که ایکونها روش هستند . شاید چند میلی ثانیه دیده میشه.یعنی صفحه هوم موبایل رو نشون میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟همچین چیزی ندیدم تا حالا . میتونستین سورس رو بفرستین ببینم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اسکرین رکورد میکنم دوستان دیگه هم ببینن . سورس پیوسته هست نمیتونم بفرستم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ باشه ! اما سعی کنین کیفیتش بالا باشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ https://drive.google.com/file/d/0B0q2RxsSNHsMR3dudFBFNGNvMEU/view?usp=sharing میتونید اهسته بکشید جلو و ببینید ایکونهای ستینگ گوشی رو .. کلا روی هر پیچی باشه زیر بزنامه نشون داده میشه البته اون تایتل هم که شما گفتید یک لحظه دیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DH 1999 12 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ آقا سلام منم این مشکلو دارم.سرعت برنامه م وحشتناک ضعیفه یک کلیدو که میزنم شاید 5 ثانیه طول بکشه تا اجرا بشه.میشه راهنمایی م کنید چکار کنم؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ لطفا روی picofile آپلود کنید! دانلود نمیشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ باشه . اما این دانلود نمیخواد گوگل درایو هست مستقیم نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza_hsi 160
سلام
وقتی میخواهیم بین اکتویتی ها سویچ کنیم یک لحظه دسکتاپ دیده میشه انیمیشن اکتیویتی هم 0 گذاشتم اما باز هم این مشکل هست . کسی میدونه چطور میشه این حالت زشت رو حذف کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
24 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.