alireza_hsi 160 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سلام وقتی میخواهیم بین اکتویتی ها سویچ کنیم یک لحظه دسکتاپ دیده میشه انیمیشن اکتیویتی هم 0 گذاشتم اما باز هم این مشکل هست . کسی میدونه چطور میشه این حالت زشت رو حذف کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ http://s3.picofile.com/file/8196129400/ScreenRecord_2015_06_27_21_49_44.mp4.html ضعیف ترین سرور آپلود دنیاست باور کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hoseins77 54 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ دلیلش اینه که حجم عکس های به کار رفته در اکتیویتی دوم زیاده و طول میکشه تا لود بشه activity.finish اکتیویتی رو میبنده ولی هنوز اکتیویتی دوم باز نشده برای همین صفحه گوشی نشون داده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اکتیویتی دوم گاهی فقط یک تصویر داره و تصاویر من ابعاد کوچیک و حجم پایین دارند نمیتونه این تاخیر بخاطر لود باشه چون بعضی صفحات که تصاویر زیادی هم دارند به همین اندازه تاخیر داردند. آقا سلام منم این مشکلو دارم.سرعت برنامه م وحشتناک ضعیفه یک کلیدو که میزنم شاید 5 ثانیه طول بکشه تا اجرا بشه.میشه راهنمایی م کنید چکار کنم؟؟؟ دوست عزیز شما احتمالا در لود گذاری تصاویر دقت نکردید در همین انجمن من توضیحاتی درباره چگونگی لود تصاویر و آنلود و حجم و سایز توضیحاتی داده بودم اگر پاک نشده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از نظر دوستان. finish میکنم چون دارای تصویر هست و باید تصاویر خالی بشن اگر تصاویر خالی نشه مقدار استفاده مموری بالا میره . وقتی شما تعدادی زیاد اکتیویتی داشته باشی مجبوری ازشون کامل خارج بشی و همه تصاویر رو null کنی تا دچار کرش نشی بعد از 30 دقیقه کار با برنامه . بازم اگر نظری داشتید ممنون میشم بدید . برای انیمیشن بین اکتیویتی از XML استفاده میکنید ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza_hsi 160
سلام
وقتی میخواهیم بین اکتویتی ها سویچ کنیم یک لحظه دسکتاپ دیده میشه انیمیشن اکتیویتی هم 0 گذاشتم اما باز هم این مشکل هست . کسی میدونه چطور میشه این حالت زشت رو حذف کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
24 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.