alireza_066 46 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان میشه راهنمایی کنید : من یک سرور رادیو دارم و حالا میخوام براش اپ بزنم من میخوام وقتی یک نفر روی پخش کلیک کنه برنامه از سرور برنامه های در حال اجرا رو بگیره و پخش کنه چطوری میتونم این کار رو کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام. این سرورتون کجا هست؟؟ اگه سایت هست میتونید با گت المنت مطالب رو بگیرید و پخش انلاین هم که با کتابخانه audio میتونید انجام بدید. مثلا این برنامه رو واسه یکی از دوستان نوشته بودم من. رادیو تالشی-صدای داریباغ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ 162.252.85.85:8418 سرور اینه میشه راهنمایی کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ نه روی سایت نیست داداش از این لینک پخش میشه http://radioglory.com/ این سایتشه که فقط پلیر توشه خب من الان نگاه کردم. رادیو از اینجا پخش میشه ، که اون مدیا پلیر داخل یه فرام لود شده ، باید با گت المنت کار کنی. آدرس اون فرام رو بگیری و بری توش ، و لینک رادیو ای که داره پخش میشه رو بدست بیاری و با MediaStream بیسیک پخشش کنی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ منظورم اینه که این مطالب و پادکست رادیو ای تون کجا قرار دارن؟؟ روی سایت خاصی هستن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ نه روی سایت نیست داداش از این لینک پخش میشه http://radioglory.com/ این سایتشه که فقط پلیر توشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza_066 46
سلام دوستان میشه راهنمایی کنید :
من یک سرور رادیو دارم و حالا میخوام براش اپ بزنم
من میخوام وقتی یک نفر روی پخش کلیک کنه برنامه از سرور برنامه های در حال اجرا رو بگیره و پخش کنه
چطوری میتونم این کار رو کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.