alireza_066 46 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 سلام دوستان میشه راهنمایی کنید : من یک سرور رادیو دارم و حالا میخوام براش اپ بزنم من میخوام وقتی یک نفر روی پخش کلیک کنه برنامه از سرور برنامه های در حال اجرا رو بگیره و پخش کنه چطوری میتونم این کار رو کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 سلام. این سرورتون کجا هست؟؟ اگه سایت هست میتونید با گت المنت مطالب رو بگیرید و پخش انلاین هم که با کتابخانه audio میتونید انجام بدید. مثلا این برنامه رو واسه یکی از دوستان نوشته بودم من. رادیو تالشی-صدای داریباغ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 162.252.85.85:8418 سرور اینه میشه راهنمایی کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2015 نه روی سایت نیست داداش از این لینک پخش میشه http://radioglory.com/ این سایتشه که فقط پلیر توشه خب من الان نگاه کردم. رادیو از اینجا پخش میشه ، که اون مدیا پلیر داخل یه فرام لود شده ، باید با گت المنت کار کنی. آدرس اون فرام رو بگیری و بری توش ، و لینک رادیو ای که داره پخش میشه رو بدست بیاری و با MediaStream بیسیک پخشش کنی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 منظورم اینه که این مطالب و پادکست رادیو ای تون کجا قرار دارن؟؟ روی سایت خاصی هستن؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_066 46 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2015 نه روی سایت نیست داداش از این لینک پخش میشه http://radioglory.com/ این سایتشه که فقط پلیر توشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alireza_066 46
سلام دوستان میشه راهنمایی کنید :
من یک سرور رادیو دارم و حالا میخوام براش اپ بزنم
من میخوام وقتی یک نفر روی پخش کلیک کنه برنامه از سرور برنامه های در حال اجرا رو بگیره و پخش کنه
چطوری میتونم این کار رو کنم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.