پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام. اینم یه سورس ساده سرچ در لیست ویو همین الان آمادش کردم امیدوارم به کارتون بیاد. پسورد: basic4android.org دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سلام. اینم یه سورس ساده سرچ در لیست ویو همین الان آمادش کردم امیدوارم به کارتون بیاد. پسورد: basic4android.org دانلود سلام اگه روی ایتم هایی که بعد از سرچ کردن اورد بخواهیم کلیک بشه باید چیکارش کنیم ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سلام اگه روی ایتم هایی که بعد از سرچ کردن اورد بخواهیم کلیک بشه باید چیکارش کنیم ؟؟؟ سلام Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) StartActivity(test) End Sub منظورتون این بود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ سلام Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) StartActivity(test) End Sub منظورتون این بود؟ منظورم دقیقا همینه اما این کد ارور میده واسه من بعد از سرچی که انجام میدم ارور invalid double "" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sms 199 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ منظورم دقیقا همینه اما این کد ارور میده واسه من بعد از سرچی که انجام میدم ارور invalid double "" پس چرا برای من ارور نمیده؟ حتما یه جا اشتباه کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۴ نباید ارور بده . ببینید من یه اکتیویتی به اسم تست اضافه کردم و این کدها رو به سورس اقای نیکروان اضافه کردم. هیچ مشکلی هم نداره .عکس رو ببین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ نباید ارور بده . ببینید من یه اکتیویتی به اسم تست اضافه کردم و این کدها رو به سورس اقای نیکروان اضافه کردم. هیچ مشکلی هم نداره .عکس رو ببین بعد از سرچ روی آیتم کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته! چطور باید به ("")l.add دستور داد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ شما برای کنترل اینها بهتره در Sub Process_Globals یک string تعریف کنید در ساب کلیک ایتم لیست ویو این رو بزنید(متغییر string من sd هست) sd=Value StartActivity(MaMalliii) و بعد در اکتیویت بعدی میخواهید متن این یتم رو بگیرید(تو لیست ویو عنوان رو نمایش دادیم): cursor1=Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM mytable WHERE Lsit='" & Main.sd & "'") ما در کد گفتیم کورسور ما برابر باشه sql (اکتیویتی)Main و انتخاب کنه ردیفی رو انتخاب کنه که لیست(یک ستوت از دیتابیس همونی که تو اکتیویتی Main نمایشش دادیم) مساوی باشه متغییری که از اکتیویتی Main گرفتیم(متغییر هم مساوی بود با value یعنی ایتمی که انتخاب شده ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Coocala 35 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سلام. اینم یه سورس ساده سرچ در لیست ویو همین الان آمادش کردم امیدوارم به کارتون بیاد. پسورد: basic4android.org دانلود هرکدوم از آیتم های من یه webview باز میکنن برای مثال : case 1 ("webview1.loadUrl("www.google.com ولی وقتی جستجو میکنم . نتایجی که میاد ، هیچ کدوم از آیتم ها دستوری که به آیتمای لیست ویو دادیم رو انجام نمیدن. درواقع نمیدونم چطور به ("مثال")List.add بگم چیکار کنه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۶ Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) Select Position Case 0 ToastMessageShow("1salam",True) Case 1 ToastMessageShow("2salam",True) Case 2 ToastMessageShow("3salam",True) End Select End Sub این سابو بهش زیاد کن تو قسمتهای توست هر کدی میخوای بنویس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
almora 6 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۶ İndir test zip بدون جستجو به خوبی کار می کند. اما وقتی جستجو می کنید، اولین مرتبه را در ردیف دوم نشان می دهد. listview click (pejman=startactivity(te (nikravan =startactivity(ka okey ----------------------------------- search listview (pejman=startactivity(te nikravan=startactivity TE لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۶ بیا عزیز تغییراتی دادم برات درست کردم لینک سورس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
almora 6 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۶ سلام .. یک تصویر اضافه کردم https://i.hizliresim.com/JOndBn.jpg لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۶ تصویر نشان داده نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
almora 6 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۶ Pics Art 10 06 01 27 07 — imgbb.com لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ دوست عزیز من سورسو برات تعمیر کردم هیچ مشکلی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
almora 6 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ selamlar.. kusura bakmayın ama anlamadım. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.