رفتن به مطلب

آموزش کار باprogress bar


Alireza Khoram مهمان

ارسال های توصیه شده

Alireza Khoram مهمان

با سلام امروز قصد داریم مراحل ساخت یک ProgressBar را برای شما آموزش بدیم .

پنجره Designer را باز کرده و یک Layout با نام مشخص (نام انتخابی ما start ) بسازید و در آن از زیر منوی Add View بروی ProgressBar کلیک کنید تا مانند شکل زیر قرار بگیرد ...

Capture53.png

________________________________________________

Capture54.PNG

حالا باید ProgressBar رو که انتخاب کردید به پروژه معرفی کنید که جهت این کار بر روی ProgressBar1 کلیک راست کنید و از گزینه Generate گزینه

Dim ProgressBar1 AS ProgressBar رو انتخاب کنید.

Capture55.png

و پنجره Designer را ببندید و کلیه موارد را ذخیره کنید و سپس در صفحه کد نویسی به شکل زیر نمایش داده می شود

Capture56.PNG

حالا باید Layout رو که با نام (start) رو باید فعال کنیم که همانند شکل زیر کد را می نویسیم

Capture57.PNG

حالا باید شروع به کد نویسی در قسمت Sub Globals کنیم که برای این کار به دو متغییر از نوع Timer و Int نیاز دازیم که برای این کادر در همین قسمت این کد ها را می نویسیم ....

Capture58.PNG

که همانند شکل بالا نام متغییر Timer را timer1 و نام متغییر Int را a نام گذاری کردیم

حال باید در قسمت Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) به timer1 و a مقدار داده شود

Capture59.PNG

حال باید یک Timer_tick برای زمان دادن را بسازیم

Capture60.PNG

پس از ساختن باید در داخل آن کد های زیر را جهت زمان نوشت ...

Capture61.PNG

***موفق باشید***

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینو هم به قسمت تایمر اضافه کن
if progressbar1.progress=99 then
progressbar1.visible=false
end if

ممنون این مشکلم هم حل شد

ولی یه سوال دیگه

الان فقط بار اول که مرورگر صفحه رو لود میکنه progress bar رو نمایش میده

ولی وقتی روی لینک های موجود در صفحه کلیک میکنم دیگه progress bar رو نمایش نمیده

نمیشه کاری کرد که برای باز شدن همه لینک ها progress bar نمایش داده بشه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل کار شما اینه که Timer توی Activity Create فعال میشه و این متد زمانی کار میکنه که اکتیویتی ساخته میشه نه زمان دیگر و اگر هم از این موضوع بگذریم

شما تایمر رو False میکنید اما آیا دوباره خاصیت Visible رو True کردین؟

حتما در خط اول بلاک کد مربوط به تایمر بنویسید

ProgressBar1.visible=True

این موضوع باعث میشه حتی اگر در حالت پیشفرض Progress نمایش داده نشود در زمان فعال شدن تایمر Progress نمایش داده شود

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 4 ماه بعد...

آقا اگه یه موزیک تو برنامه گذشاته باشیم و بخوایم این progress bar رو باهاش مچ کنیم که با جلو رفتن اهنگ این هم جلو بره چطوری میشه ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید درسته موضوع پراگرس بار هستش ولی سووالتون به هیچ وجه ربطی به این تاپیک نداشت یک تاپیک جداگانه بزنید این تاپیک آموزشیه.و واسه موزیکم بگم اصولی ترش استفاده از SeekBar هستش

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 3 هفته بعد...

دوستان من از کدی که گفتید واسه لود کردن صفحه وب استفاده کردم . اما وقتی صفحه وب کامل میاد پروگرس بار همچنان میچرخه و محو نمیشه . چکار باید کرد ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 2 ماه بعد...

سلام در قسمت Initialize یک عدد دادیم و در قسمت timer_tick هم یک عدد بود

میشه بگید هرکدوم از اینا ماله چیه؟؟

مثلا کدوم سرعت رو مشخص میکنه ؟؟کدوم میگه بعد چند ثانیه؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...