Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سلام چطوری یه شرط بگذارم که اگر آیدی داخل دیتابیس آخرین بود یه کاری انجام بده ؟ یعنی مثلا اگر 12 عدد آیدی دارم . مثلا بگیم آخرین بود یعنی 12 ؟ فقط فوریه! تمام برنامه را نوشتم به جز همین ! پیشاپیش ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ ببین چرا حالا حتما میخوای ای دی اخرو بگیری؟ خو یه فیلد اخر بانکت درست کن و توش مثلا بنویس end یا نمیدونم " " خالی بذار بعد بگو هر وقت فیلد مثلا معنی = "" بود، فلان شرط رو نشون بده یه کن روش فک کن یه تست بزن ببین عملی میشه شایدم نشه این کارو کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ یه سوال دیگه هم در مورد همین آیدی! می تونیم بگیم که مثلا اگر آیدی 4 بود یه کار رو انجام بده و اگر آیدی 6 بود یه کار دیگه؟ با دستورات کوئری می شه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ میتونی اینکارو بکنی If cursur1.GetInt("ID")=1 Then 'شرط else If cursur1.GetInt("ID")=2 Then شرط End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ یا میتونی مقدار آیدی دیتابیس خودت رو توی یه متغییر ذخیره کنی بعد ازش استفاده کنی که اصولی تره مثلا Dim s As Int=cursur1.GetInt("id") If s=1 Then شرط else if s=2 Then شرط End If موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ یا میتونی مقدار آیدی دیتابیس خودت رو توی یه متغییر ذخیره کنی بعد ازش استفاده کنی که اصولی تره مثلا Dim s As Int=cursur1.GetInt("id") If s=1 Then شرط else if s=2 Then شرط End If موفق باشی حالا برای این که بگیم اگر آخرین آیدی باشه باید چکار کنم ؟ خیلی ممنون . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ حالا برای این که بگیم اگر آخرین آیدی باشه باید چکار کنم ؟ خیلی ممنون . فکر کنم باید از rowcount -1 استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ خیلی واضح توضیح بدم . من یک دیتابیس دارم که چند تا جدول داره. می خوام اطلاعات این ها رو تو یک اکتیویتی نشون بدم . یه جوری هست که یک دکمه گذاشتم برای رفتن به مطلب بعد . می خوام وقتی به آخرین رکورد رسید کلیک next نشون داده نشه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ خوب برو به دتابیست ببین آخرین آیدی که ساخته شده چنده مثلا آخرین آیدی شما 125 خوب بنویش مثلا Dim s As Int=cursur1.GetInt("id") If s=125 Then شرط end if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ شما از چیز هایی که دوستان گفتن استفاده کنید و برای گرفتن آخری از cur.rowcount -1 استفاده کنید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ یه سوال دیگه هم در مورد همین آیدی! می تونیم بگیم که مثلا اگر آیدی 4 بود یه کار رو انجام بده و اگر آیدی 6 بود یه کار دیگه؟ با دستورات کوئری می شه؟ بله به سادگی میشه این کارو کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ خوب برو به دتابیست ببین آخرین آیدی که ساخته شده چنده مثلا آخرین آیدی شما 125 خوب بنویش مثلا Dim s As Int=cursur1.GetInt("id") If s=125 Then شرط end if آقا افراز ! می خوام یه طوری باشه که نخوام بگم چند باشه. آخه گفتم که دو Table دارم که دارای Record های متفاوتی هست . اون ها رو دارم توی یک اکتیویتی نمایش می دم . مثلا اولی 6 رکورد و دومی 11 رکورد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ شما از چیز هایی که دوستان گفتن استفاده کنید و برای گرفتن آخری از cur.rowcount -1 استفاده کنید! ضم تشکر از شما دوست عزیز برای راهنمایی دوستمون باید به عرض شما عزیز برسانم که کد cur.rowcount -1 فقط کارش اینکه که در هر بار که حلقه میچرخه میاد 1 مقدار از آیدی رو کم میکنه یعنی اگه آیدی اولش 10 باشه میشه 9 و... پس نمیتونیم با این گزینه که شما فرمودید آخرین آیدی رو بگیریم ساده ترین روش روش بالاست که بنده توضیح دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ آقا افراز ! می خوام یه طوری باشه که نخوام بگم چند باشه. آخه گفتم که دو Table دارم که دارای Record های متفاوتی هست . اون ها رو دارم توی یک اکتیویتی نمایش می دم . مثلا اولی 6 رکورد و دومی 11 رکورد . خوب شما میتونی دو تا cur تعریف کنی که به اولی Table اولی رو نصبط بدی و به دومی هم Table دومی به همین سادگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ ضم شما دوست عزیز برای راهنمایی دوستمون باید به عرض شما عزیز برسانم که کد cur.rowcount -1 فقط کارش اینکه که در هر بار که حلقه میچرخه میاد 1 مقدار از آیدی رو کم میکنه یعنی اگه آیدی اولش 10 باشه میشه 9 و... پس نمیتونیم با این گزینه که شما فرمودید آخرین آیدی رو بگیریم ساده ترین روش روش بالاست که بنده توضیح دادم ببخشید!من کار با دیتابیس رو خوب بلد نیست و نمیدونستم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ ببخشید! من کار با دیتابیس رو خوب بلد نیست و نمیدونستم. عزیزی داداش من خودم هم خوب بلد نیستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ شما از چیز هایی که دوستان گفتن استفاده کنید و برای گرفتن آخری از cur.rowcount -1 استفاده کنید! آقا شایان نشد. یه کد بگذارید ممنون می شم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ آقا شایان نشد. یه کد بگذارید ممنون می شم . من این رو حدسی گفتم!خودم تست نکردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ داداش چرا بازی در میاری شما کاری که گفتمو بکن اگه نشد بهت 10 تومن میدم عجبا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ ضمنا فراموش کرده بودم که از کتابخانه Farakhani آقا شهاب استفاده می کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ آقایون راه دیگه ای نیست ؟ هر چی امتحان می کنم نمی شه . آقای فراز هم اگر کد بگذارید ممنون می شم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
چطوری یه شرط بگذارم که اگر آیدی داخل دیتابیس آخرین بود یه کاری انجام بده ؟
یعنی مثلا اگر 12 عدد آیدی دارم . مثلا بگیم آخرین بود یعنی 12 ؟
فقط فوریه! تمام برنامه را نوشتم به جز همین !
پیشاپیش ممنون.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
44 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.