vahidh16 160 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان آیا میشه برای یه پنل سایه ایجاد کرد؟؟؟با کد یعنی کتابخونه ای کلاسی چیزی وجود داره واسه اینکار؟؟؟ ممنون میشم پاسخ بدید http://www.b4x.com/android/forum/threads/shadow.47887/#content اینو هم از سایت اصلی پیدا کردم ولی نتونستم دانلودش کنم...کسانی که لایسنس دارن لطفا بزارن ما هم دانلود کنیم...ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ آخه مگه گناه ما چیه که به تاپیک سر نمیزنید...دوستان ازتون یه چیزی خواستما. یکی توی این انجمن به این بزرگی نیست واسه ما اون کلاس رو دانلود کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ گناه چیه عزیزم من بهت میگم چی کن ... اصلاً اون کتابخونه رو هم نمیخوای ... ببین مثلاً میخوای زیر یکی از پنلهات سایه بیفته. با کد یه پنل بساز بارنگ مشکی و اندازه هم دقیقاً مثل پنل خودت ولی ارتفاع اون رو کمی بیشتر از پنل اصلی در نظر بگیر. با خاصیت Alph هم میتونی کمی مشکی اون رو کمتر کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ گناه چیه عزیزم من بهت میگم چی کن ... اصلاً اون کتابخونه رو هم نمیخوای ... ببین مثلاً میخوای زیر یکی از پنلهات سایه بیفته. با کد یه پنل بساز بارنگ مشکی و اندازه هم دقیقاً مثل پنل خودت ولی ارتفاع اون رو کمی بیشتر از پنل اصلی در نظر بگیر. با خاصیت Alph هم میتونی کمی مشکی اون رو کمتر کنی فک نمیکنم اونطوری که میخوام بشه...من میخوام نزدیک کناره های پنل تیره باشه و همینطور که از پنل بیشتر فاصله میگیره کم رنگ تر بشه بازم خیلی ممنون که جواب دادید... من که قید این سایه رو زدم ولی از دوستانی که لایسنس دارن تقاضا میکنم برن اون کلاس رو دانلود و کنن و بزارن تا شاید بدرد کسی دیگه بخوره که نخواد برای ایجاد سایه عکس بزاره و حجم برنامه رو زیاد کنه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ نه خوب ببین از پنل جدایی دیگه استفاده نکن ، بیا و یه عکس تو فوتوشاپ درست کن ... بذار الان برات درست میکنم اتچ میکنم اصلاً کارهای بدون سایه که روح نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ من فکرمیکنم اون کلاس داره زیر ویوشما باابعادشما پنل درست میکنه ولی چندdip پایین تر قرار میده و رنگ هم مشخص میکنه این سادست و نیاز داره تخیل خودتون رو قوی کنید من میتونم بنویسم ولی باید خودتون بنویسید تا به انالیز کد ها تسلط پیداکنید بهتون هم گفتم چطور این کارو بکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سلام به جاش میتونی از عکس استفاده کنید. خیلی هم قشنگ میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rfmhb 16 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ بله خیلی اسون و خیلی حرفه ای mscardview لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ بله خیلی اسون و خیلی حرفه ای mscardview سلام به جاش میتونی از عکس استفاده کنید. خیلی هم قشنگ میشه. بله ولی اگه بخوایم یه لیست درست کنیم برنامه خیلی سنگین میشه... دوستان چرا اینجوری جواب میدید؟؟؟خب خودمم میدونم با عکس میشه ولی میخوام با کدنویسی توی برنامه اینکارو انجام بدم... از دوستانی که لایسنس دارن تقاضا میکنم اون فایل توی پست اول رو بگیرن و بزارن ما هم بتونیم استفاده کنیم..ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ یعنی میخواهید چکار کنید؟ مثلا نشون بدید که پنل اصلی از صفحه جدا هست و یک سایه زیرش افتاده؟ یا من اشتباه فهمیدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ یعنی میخواهید چکار کنید؟ مثلا نشون بدید که پنل اصلی از صفحه جدا هست و یک سایه زیرش افتاده؟ یا من اشتباه فهمیدم؟ نمیدونم شما چطور فهمیدید ولی بنده میخوام به پنل سایه بدم...همین...فکر نکنم سخت باشه فهمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ نمیدونم شما چطور فهمیدید ولی بنده میخوام به پنل سایه بدم...همین...فکر نکنم سخت باشه فهمش خوب اگر سایه ساده میخواهید احتمالا همچین چیزی منظور دارید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۵ با فتوشاپ خیلی بهتر درمیاد ولی این تاپیکو ببین http://answercenter.ir/topic/10762-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D9%88%DB%8C%D9%88%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D8%AA%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۴ خوب اگر سایه ساده میخواهید احتمالا همچین چیزی منظور دارید ؟ نخیر اینجور سایه ای مدنظر ندارم...دوستانی که لایسنس دارن لطفاااااااااااااااااا برام اون کلاس رو دانلود کنید... آقای ایزدی کجایی برادر؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vahidh16 160
سلام خدمت دوستان
آیا میشه برای یه پنل سایه ایجاد کرد؟؟؟با کد
یعنی کتابخونه ای کلاسی چیزی وجود داره واسه اینکار؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید
http://www.b4x.com/android/forum/threads/shadow.47887/#content
اینو هم از سایت اصلی پیدا کردم ولی نتونستم دانلودش کنم...کسانی که لایسنس دارن لطفا بزارن ما هم دانلود کنیم...ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.