پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2014 سلام. نمیدونم اگه تاپیکی به این شکل از قبل بوده معذرت میخوام. من میخوام به این صورت منو درست کنم که عکسش رو قرار دادم. میخواستم بدنم چطور ساخته میشن؟ که روی اون سه تا خط کلیک میشه منو از بغل باز میشه و با کلیک دوباره بسته میشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2014 یک خصوصیت بهتر از لینک بالایی که داره اینه که با لمسش میتونی پنل را باز کنی لینک دو تا نمونه دیگه هم پایین گذاشتم یک منو مثل پست بالایی هست ولی تصویر رو هم داره و یکی دیگه منوی آرک منو هست که بصورت دایره ای باز میشه که خیلی قشنگه لینک لینک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مصطفی حقیقی 176 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2014 سلام داداش پژمان این منو چیزی نیست جز یه پنل با یه Listview که با تایمر یا Thread بهش حالت کشویی دادن کار زیاد سختی نیست در واقع بازی با View ه بیا اینم یه نمونه نمونش خیلی پیچیده ست خودتم میتونی یکی ساده ترشرو بسازی SlidingSidebar.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,054 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2014 کاملا درسته داداش مصطفی فهمیدم که چطور هست. دستت درد نکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
پژمان نیکروان 6,054
سلام.
نمیدونم اگه تاپیکی به این شکل از قبل بوده معذرت میخوام.
من میخوام به این صورت منو درست کنم که عکسش رو قرار دادم.
میخواستم بدنم چطور ساخته میشن؟
که روی اون سه تا خط کلیک میشه منو از بغل باز میشه و با کلیک دوباره بسته میشه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.