بنده یه نرم افزار طراحی کردم که کاربر به صورت دستی یک سری اطلاعات رو داخلش سیو میکنه .
حالا وقتی که می خوام آپدیت نرم افزار رو بفرستم چون به دیتابیس اطلاعات جدیدی اضافه شده ، وبرای نمایش اونها حتما باید نرم افزار پاک و دوباره نصب بشه یا داده های اون پاک بشن .
اینطوری اطلاعات کاربرهم که در همون بانک و در جدول جداگانه ای هست پاک میشه .
راهی نیاز دارم که از اون جدول که داخل بانکه و کاربر مشخصاتی رو درش سیو کرده پشتیبان گیری بشه و بعد از آپدیت بشه دوباره جدول را بازیابی کرد که هم اطلاعات جدید نمایش داده بشه و هم اطلاعات قبلی
خیلی ساده تر بیان میکنم میخوام اطلاعات بانک داخلی نرم افزار و بانک جدید با هم ادغام بشن . ( لازم بذکر که اطلاعات قبلی توسط خود کابر وارد شده و بنده ازش بی خبرم ) من فقط اطلاعات یکی از جدول ها رو بروز میکنم .
مثال
بانک A قبلی بانک A جدید بعد از بازیابی
جدول شماره 1 قبلی جدول شماره1 اضافه شده جدول شماره1 قبلی + اضافه شده
جدول شماره 2 اطلاعات کاربر جدول شماره 2 خالی جدول شماره 2 اطلاعات کاربر
سوال
berayan 90
سلام
بنده یه نرم افزار طراحی کردم که کاربر به صورت دستی یک سری اطلاعات رو داخلش سیو میکنه .
حالا وقتی که می خوام آپدیت نرم افزار رو بفرستم چون به دیتابیس اطلاعات جدیدی اضافه شده ، وبرای نمایش اونها حتما باید نرم افزار پاک و دوباره نصب بشه یا داده های اون پاک بشن .
اینطوری اطلاعات کاربرهم که در همون بانک و در جدول جداگانه ای هست پاک میشه .
راهی نیاز دارم که از اون جدول که داخل بانکه و کاربر مشخصاتی رو درش سیو کرده پشتیبان گیری بشه و بعد از آپدیت بشه دوباره جدول را بازیابی کرد که هم اطلاعات جدید نمایش داده بشه و هم اطلاعات قبلی
خیلی ساده تر بیان میکنم میخوام اطلاعات بانک داخلی نرم افزار و بانک جدید با هم ادغام بشن . ( لازم بذکر که اطلاعات قبلی توسط خود کابر وارد شده و بنده ازش بی خبرم ) من فقط اطلاعات یکی از جدول ها رو بروز میکنم .
مثال
بانک A قبلی بانک A جدید بعد از بازیابی
جدول شماره 1 قبلی جدول شماره1 اضافه شده جدول شماره1 قبلی + اضافه شده
جدول شماره 2 اطلاعات کاربر جدول شماره 2 خالی جدول شماره 2 اطلاعات کاربر
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.