JfM 11 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2014 سلام من به محض اینکه اسم پکیج رو از Package name عوض می کنم و برنامه رو اجرا می کنم این ارورو رو می ده اگه ممکنه سریعا منو راهنمایی کنین . چون کارم گیره به این ساختاری که استفاده می کنم اینه Groupname.appname مگه درست نیست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2014 سلام شما یه اسمه دیگه به این شکل بزارید ببینید ارور باز میده basic4.b4a لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JfM 11 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2014 نه متاسفانه باز نکرد ولی مشکلم برطرف شد اینجا جوابو می زارم تا اگه کسی لازم داشت استفاده کنه وقتی اسم پکیج قراره عوض بشه باید از تپ Tools تیک گزینه Do Not Overright Manifiest File رو بر دارین و بعد عوض کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2014 تو مسیری که ذخیره میکنی تو اسم پوشه ها از فاصله استفاده کردی؟ مثلا new folder اگه استفاده کردی پاک کن newfolder لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2014 ورژن بیسیک شما چنده؟ واسه بنده همچین تیکی نداره ممنون بابت توضیح لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JfM 11 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2014 3.2 ........................ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین رمضانی 381 ارسال شده در 6 بهمن، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، 2014 خب عزیز مشکل از ورژن برنامه ی شماست برای من 3.82 هستش و بدون زین یا برداشتن تیک میتونم اسم رو عوض کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2015 سلام دوستان بنده یه مشکل دارم هنگام کامپایل کردن ارور زیر رو میده میشه راهنماییم کنید ؟ ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nicetitle 18 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2015 سلام دوستان بنده یه مشکل دارم هنگام کامپایل کردن ارور زیر رو میده میشه راهنماییم کنید ؟؟ مراحل نصب رو کامل نرفتی تو سربرگ تولز تو قسمت کانفیگور پتچز اطلاعاتی رو ناقص وارد کردی یا وارد نکردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza Khoram مهمان ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2015 دوست عزیز کیفیت عکست یکم پایینه بیشتر چیز ها مشخص نیستند ولی تااونجایی که تونستم بفهمم فایل( zipalign.exe موجود در پوشه Android-SDK )طبق خط آخر ارور رو نمیتونه پیداش کنه برسی کن ببین مشکل کجاست: ERROR::::::::>>>>>Cannot finde:D:\Android-SDK\tools\zipalign.exe اگه نداریش میتونی از اینجا دانلودش کنی بعد طبق آدرس جایگذاریش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
JfM 11
سلام من به محض اینکه اسم پکیج رو از Package name عوض می کنم و برنامه رو اجرا می کنم این ارورو رو می ده
اگه ممکنه سریعا منو راهنمایی کنین . چون کارم گیره به این
ساختاری که استفاده می کنم اینه
Groupname.appname
مگه درست نیست ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.