دوستان من متوجه شدم که آمار برنامه ها کم میشه یعنی دیروز که برنامه خودمو دیدم آمارش2000نفر بود دوساعت بعد تعداد دانلود ها شده بودن1700نفر
یعنی 300نفر کم شده
بعد به بازبار پیام دادم اونا هم گفتن که مشکل از بازار
اینم متن پیام بازار
سلام،
دوست گرامی٬ در حالحاضر آمار نصب بازار دچار مشکل شده است. همکاران در تیم فنی تلاش میکنند تا مشکل را هر چه سریعتر برطرف نمایند.
ولی توجه کنید که تعداد نصب برنامهها به کمک نمونهگیری تصادفی از دستگاهها و ضرب آن در نسبت کل دستگاههای بازار به دستگاههای نمونهگیری شده محاسبه میشود. همینطور، دقت نمایید که آمار نصب، با تعداد دانلود متفاوت است. با توجه به اینکه تعداد دانلود همواره صعودیست و در عمل ارزش اطلاعاتی مفیدی ندارد، بازار تعداد نصب فعال برنامه را ملاک قرار داده است. به این ترتیب، شما همواره میتوانید ببینید برنامهتان روی چند دستگاه اندرویدی نصب شده است. به صورت کلی این آمار در برنامهٔ اندرویدی بازار روزانه بهروز میشود.
امیدواریم که شما همکار عزیز، با ارائهٔ نسخههای جدید و جذاب کاربران پرشمار کافهبازار را به نصب و استفاده از برنامهتان تشویق نمایید.
سوال
afraz11 246
دوستان من متوجه شدم که آمار برنامه ها کم میشه یعنی دیروز که برنامه خودمو دیدم آمارش2000نفر بود دوساعت بعد تعداد دانلود ها شده بودن1700نفر
یعنی 300نفر کم شده
بعد به بازبار پیام دادم اونا هم گفتن که مشکل از بازار
اینم متن پیام بازار
یادگاری
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.