سلام به دوستان . من کارم بازی سازی هست و هیچ علاقه مندی هم به برنامه سازیه اندروید ندارم
اما باید یه کتاب بسازم . میخام ساده ترین راه + با کیفیت ترین راه رو انتخاب کنم . با کانستراکت 2 که یه انجین بازی سازی هست تا حدودی میشه ساخت اما کیفیت پایین میاد و حجم بالا میره + اینکه رو تمامی دستگاه ها کیفیت فرق میکنه . جاوا و اکلیپس هم بخام یاد بگیرم بعدش اندروید بالای 1 ماه یا احتمالا بیشتر طول میکشه اما ظاهرا میگن b4a راحت و ساده هست
حالا سوالام اینه که 1- ایا واقعا اینطوره ؟
2- ایا هر کاری که با اکلیپس بشه انجام دادو با این میشه ؟
3- برای کار کردن باهاش نیازی به sdk manager android هست ؟ (من adt رو تو کامپیوترم دارم یعنی باندل اکلیپسو )
4- کتابی کامل براش هست ؟ چه تو بازار و چه دانلودی ولی کامل
سوال
Orache 18
سلام به دوستان . من کارم بازی سازی هست و هیچ علاقه مندی هم به برنامه سازیه اندروید ندارم
اما باید یه کتاب بسازم . میخام ساده ترین راه + با کیفیت ترین راه رو انتخاب کنم . با کانستراکت 2 که یه انجین بازی سازی هست تا حدودی میشه ساخت اما کیفیت پایین میاد و حجم بالا میره + اینکه رو تمامی دستگاه ها کیفیت فرق میکنه . جاوا و اکلیپس هم بخام یاد بگیرم بعدش اندروید بالای 1 ماه یا احتمالا بیشتر طول میکشه اما ظاهرا میگن b4a راحت و ساده هست
حالا سوالام اینه که 1- ایا واقعا اینطوره ؟
2- ایا هر کاری که با اکلیپس بشه انجام دادو با این میشه ؟
3- برای کار کردن باهاش نیازی به sdk manager android هست ؟ (من adt رو تو کامپیوترم دارم یعنی باندل اکلیپسو )
4- کتابی کامل براش هست ؟ چه تو بازار و چه دانلودی ولی کامل
چه چیزایی باید دانلود کرد ؟ همینا کافی هستن ؟ http://downloadly.ir/software/programming/basic4android/
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.