Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سلام آموزش تصویری استفاده از تبلیغات عدد + کتابخانه + مثال مشخصات : عنوان = آموزش تصویری استفاده از تبلیغات عدد + کتابخانه + مثال حجم = حدود 12 مگابایت زمان = حدود 7 دقیقه سطح = مبتدی صدا = دارد لینک دانلود از سرور PicoFile لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ خیلی خوب و عالی بود هم بار اموزشی هم کیفیت ویدئو منتظر بعدیا هستیم جناب فرقانی موفق تر از قبل باشی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ من طبق اموطش رفتم ولی نشون نمیده چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ من طبق اموطش رفتم ولی نشون نمیده چرا؟ برنامتون تو بازار منتشر شده ؟؟ قبل انتشار مقدار test رو false کردید ؟؟ Token رو درست وارد کردید ؟؟ کلاینت عددو ثبت کردید ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ من طبق اموطش رفتم ولی نشون نمیده چرا؟ http://answercenter.ir/topic/8081-آموزش-متنی-گذاشتن-تبلیغات-عدد-در-برنامه-0-تا-100/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ برنامتون تو بازار منتشر شده ؟؟ قبل انتشار مقدار test رو false کردید ؟؟ Token رو درست وارد کردید ؟؟ کلاینت عددو ثبت کردید ؟؟؟ بله منشر شده حتی سورسی ک تو فایل زیپ برای اموزش بود رو هم خروجیشو گرفتم تو اونم نشون نمیداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ البنه من این کد رو تو منیفیست پاک کردم SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo.Light") چون اون موقع برنامم ران نمیشه و اخطار میده که اینو پاک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ البنه من این کد رو تو منیفیست پاک کردم SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo.Light") چون اون موقع برنامم ران نمیشه و اخطار میده که اینو پاک کنم ربطی ب کد تم نداره ببینید دسترسی اینترنت رو وارد کردید ؟؟ منم هنگامی ک اولین برناممو توی بازار با عدد انتشار دادم تبلیغات واسه خودم نمایش داده نمیشد ولی بهحساب عددم اعتبار اضافه میشد خیلی عجیب بود اما بعد ۲ ۳ روز تبلیغام نمایش داده شدند اگر شما همه کارهاییو ک تو اموزش نشون دادن درست انجام داده باشید و برنامههم منتشر شده باشه قاعدتا نباید مشکلی داشته باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehranarzani 39 ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۴ درست انجام دادم ولی تبلیغ برای هیچکی نشون داده نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ منم همه چی رو درست زدم ولی تبلیغ نشون داده نمیشه حتی اون مقداریم که گفتید رو true کردم بازم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ منم همه چی رو درست زدم ولی تبلیغ نشون داده نمیشه حتی اون مقداریم که گفتید رو true کردم بازم نشد درود بر اساس این آموزش پیش برید ببینید مشکلتون بر طرف میشه یا نه http://answercenter.ir/topic/8081-آموزش-متنی-گذاشتن-تبلیغات-عدد-در-برنامه-0-تا-100/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2016 54 ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۴ دوستان من طبق آموزش های خود سایت عدد پیش رفتم مشکلم حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.