mehdi1376 44 ارسال شده در 7 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2015 سلام میخوام یه اندازه از دیتابیس فراخوانی کنم و کدم هم به این شکل هست که میدونم اشتباه هست: ImageView1.Height=cur.GetString("size") داده های ستون size توی دیتابیس هم مثلا به این صوت هست: 40%x و با ارور روبه رو مواجه میشم : invalid double : "40%x" چطور این اندازه رو فراخوانی کنم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mr-edris 186 ارسال شده در 7 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2015 من یه فکری دارم بیا داخل دیتا بیس مثلا بنویس 40 بعد کد رو اینجوری کن ImageView1.Height=cur.GetString("size")&%x لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2015 سلام این داره میگه مقداری که برای سایز استفاده میشه، دابل هست شما داری استرینگ میدی نمیدونم تو بیسیک تبدیل متغیر داریم یا نه اینو یه تست بزن dim D as double d = cur.getsetring("size") imageview1.height = d اینو یه امتحان بکن شاید درست شه!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi1376 44 ارسال شده در 7 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2015 من یه فکری دارم بیا داخل دیتا بیس مثلا بنویس 40 بعد کد رو اینجوری کن ImageView1.Height=cur.GetString("size")&%x سلام این داره میگه مقداری که برای سایز استفاده میشه، دابل هست شما داری استرینگ میدی نمیدونم تو بیسیک تبدیل متغیر داریم یا نه اینو یه تست بزن dim D as double d = cur.getsetring("size") imageview1.height = d اینو یه امتحان بکن شاید درست شه!!! این راه ها متاسفانه جواب نداد ولی اینو بگم که من این کار رو واسه این میخواستم بکنم که : یه imageview توی یه صفحه دارم که عکسهای با ابعاد مختلفی رو برای هر مطلب از دیتابیس میگیره و نمایش میده . ممکنه این عکس توی یه گوشی 4 اینچی خوب باشه ولی وقتی روی یه تبلت 10 اینچی اجراش کنیم عکس خیلی کوچیک میشه میخوام تنظیم کنم که توی تبلت 10 اینچی هم با همون ابعاد گوشی 4 اینچی نمایش داده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 7 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، 2015 خب شما الان سایز صفحه نمایش رو چطور میگیرید که نیاز میشه به دیتابیس ؟ با اصلا شما بیا به این شکل عمل کن : Dim ImgSize As String = Cur.GetString("size") If ImgSize = "40%x" Then ImaageView1.Heght = 40%x End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi1376 44
سلام میخوام یه اندازه از دیتابیس فراخوانی کنم و کدم هم به این شکل هست که میدونم اشتباه هست:
ImageView1.Height=cur.GetString("size")داده های ستون size توی دیتابیس هم مثلا به این صوت هست:
40%x
و با ارور روبه رو مواجه میشم :
چطور این اندازه رو فراخوانی کنم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.