korosh 27 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سلام من طبق کد مروبطه به جدا کردن متن رفتم جلو ولی وقتی تو لیست ویو میارم اینطوری میشه ! اشکال از کجاست ؟ این شکل در اجراست فقط یک رکورد آمده این شکل در هاست هست وقتی صفحه را اجرا می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ کد نویستیون رو قرار بدید !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ همون مثال Sub JobDone(Job As HttpJob) If Job.Success = True Then If Job.JobName = "sabt" Then ProgressDialogHide Else If Job.JobName = "dl" Then Dim a() As String a = Regex.Split("<br>",Job.GetString) ListView1.Clear ProgressDialogHide For i=0 To a.Length-1 Dim id As String Dim name As String Dim jodasazi() As String = Regex.Split("#",a(i)) id = jodasazi(0) name = jodasazi(1) ListView1.AddTwoLines(id,name) Next End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ به این قسمت کد توجه کنید : Dim jodasazi() As String = Regex.Split("#",a(i)) id = jodasazi(0) name = jodasazi(1) ListView1.AddTwoLines(id,name) اومدید متن رو اسپلیت کردید خب متنی که شما اسپلیت میکنید به صورت یک عنصر در آرایه در میاد خب ارایه هم اندیسش از 0 شروع میشه reza اولین عنصر یعد از جدا شدن از # asghari دومین عنصر از ارایه بعد از جدا شدن از # و شما توی کد گفتید: id = jodasazi(0) این یعنی مقدار reza رو بریز توی id طبق اندیس 0 و این کد : name = jodasazi(1) شما گفتید دومین عنصر که شماره اندیسش 1 هستش بیا بریز توی name که میشه asghari و در مرحله بعد : ListView1.AddTwoLines(id,name) اینجا چی میشه ؟ چه اتفاقی میوفته ؟ خب میاد id و name رو ادد میکنه دیگه. روند کد اینه اگه شما میخوایید که تمامی اسامی که گرفتید رو وارد لیست ویو کنید باید از حلقه استفاده کنید یعنی jodasazi رو باید مقادیرشو با حلقه بگیری و توی لیست ویو ادد کنی. اگه بازم مشکلی داشتی بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ شما تو بخش php اون قسمتی که باید br ثبت بشه ره یا قرار ندادی یا خراب کردی چون تفکیک حلقه بر اساس br هست الان محتوا داخل آدرس شما همش درون یک خط قرار گرفته br نشده به خط بعد در کل با توجه به محتوا برنامه داره درست کار میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ به این قسمت کد توجه کنید : Dim jodasazi() As String = Regex.Split("#",a(i)) id = jodasazi(0) name = jodasazi(1) ListView1.AddTwoLines(id,name) اومدید متن رو اسپلیت کردید خب متنی که شما اسپلیت میکنید به صورت یک عنصر در آرایه در میاد خب ارایه هم اندیسش از 0 شروع میشه reza اولین عنصر یعد از جدا شدن از # asghari دومین عنصر از ارایه بعد از جدا شدن از # و شما توی کد گفتید: id = jodasazi(0) این یعنی مقدار reza رو بریز توی id طبق اندیس 0 و این کد : name = jodasazi(1) شما گفتید دومین عنصر که شماره اندیسش 1 هستش بیا بریز توی name که میشه asghari و در مرحله بعد : ListView1.AddTwoLines(id,name) اینجا چی میشه ؟ چه اتفاقی میوفته ؟ خب میاد id و name رو ادد میکنه دیگه. روند کد اینه اگه شما میخوایید که تمامی اسامی که گرفتید رو وارد لیست ویو کنید باید از حلقه استفاده کنید یعنی jodasazi رو باید مقادیرشو با حلقه بگیری و توی لیست ویو ادد کنی. اگه بازم مشکلی داشتی بگو For i=0 To a.Length-1 حلقه داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ شما تو بخش php اون قسمتی که باید br ثبت بشه ره یا قرار ندادی یا خراب کردی چون تفکیک حلقه بر اساس br هست الان محتوا داخل آدرس شما همش درون یک خط قرار گرفته br نشده به خط بعد در کل با توجه به محتوا برنامه داره درست کار میکنه فکر کنم همین مورد مشکل بوده . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ حرفتون متین به پستم توجه نکردید حلقه ها بر یک اساسی کار میکنن حلقه شما بر اساس تعداد تگ <br> کار میکنه تو صفحه ای که از هاست قرار دادید هیچ br وجود نداره و فقط یک حلقه وجود داره توی اون حلقه شما 10 تا داده داری که از اندیس 0 شروع میشه تا 9 jodasazi(0) تا jodasazi(9) مشکل شما تو برنامه b4a نیست تو بخش php هست سورس php را قرار بدید بیشتر میتونم راهنمایی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اون حلقه مربوط میشه بع هر ردیف از رکورد ها reza#asghari#maji#arta <br> k . . . . . ولی واسه گرفتن قسمت قسمت هر ردیف باز باید توی همین حلقه یک حلقه دیگه تعریف کنی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ نه مشکل از این کدنبود مشکل از همون کل مربوطبه سمت سرور بود <br> این لازم بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ پس گرفتن عکس هم بهمین صورت است از دیتابیس ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ بله به همین شکل لینک هارو بگیرید و دانلود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ فقط یک چیزی من متن ها رو به همین شیوه جدا می کنم و درست هم شد ولی قبل از بارگذاری این میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ این مربوط به حلقتونه ببینید کجا اشتباه کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ For i=0 To a.Length-1 Dim id As String Dim name As String Dim jodasazi() As String = Regex.Split("#",a(i)) id = jodasazi(0) name = jodasazi(1) ListView1.AddTwoLines(id,name) Next این حلقه منه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ نمیدونم والا ولی داره میگه از یک آیتم به یک آیتم داره پیمایش میکننه که ارور میده این یعنی کل داده ها یکی هستش و این باعث خطا توی حلقه میشه به احتمال زیاد جای دیگه ای کدتون مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
korosh 27 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ امکانش هست همین رو برای گرفتن عکسش کنی ! تغییرات رو اعمال کنید Sub JobDone(Job As HttpJob) If Job.Success = True Then If Job.JobName = "sabt" Then ProgressDialogHide Else If Job.JobName = "dl" Then Dim a() As String a = Regex.Split("<br>",Job.GetString) ListView1.Clear ProgressDialogHide For i=0 To a.Length-1 Dim id As String Dim name As String Dim jodasazi() As String = Regex.Split("#",a(i)) id = jodasazi(0) name = jodasazi(1) ListView1.AddTwoLines(id,name) Next End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
korosh 27
سلام
من طبق کد مروبطه به جدا کردن متن رفتم جلو
ولی وقتی تو لیست ویو میارم اینطوری میشه !
اشکال از کجاست ؟
این شکل در اجراست
فقط یک رکورد آمده
این شکل در هاست هست وقتی صفحه را اجرا می کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.