amir7900 13 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ من میخوام یه فایل تکست رو در یه هاست دایرکت ادمین اپ کنم و نمیدونم ک چطور باید این کارو کنم البته میدونم ک باید از httpjob کمک گرفت قسمت postfileولی خب نمیدونم چطور دریافت شه و در ادرسی ک من میخوام اپ شه مثلا www.namedomin.com/a.txt به این شکل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۵ باسلام میخواستم بپرسم که: FTP1.UploadFile(File.DirRootExternal,"Data.db",False,"/Data.db") بنده از ازفایل چوزر برای انتخاب فایل مورد آپلود استفاده میکنم(ContentChooser) وداخل سابشم اینطوری عمل میکنم: Sub ch_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) If Success=True Then FTP1.UploadFile(Dir,FileName,False,FileName) ProgressDialogShow2("در حال آپلود در سرور,لطفاصبرکنید",False) End If End Sub میخواستم بپرسم کجای کار ایراد داره چون هرکاری میکنم آپلود نمیکنه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ سلام بنده با PostFile تا بحال آپلود نکردم ولی خب با FTP خیلی راحت میتونید انجام بدید. کتبخونه NET رو فعال کنید ( اگه ندارید بگید بنده آپلود کنم واستون ) و به این شکل عمل کنید : متغییرشو تعریف می کنیم : Dim FTP1 As FTP در مرحله بعذ اینیشیالیز می کنیم.شما باید یک اکانت FTP توی هاستتون بسازید و اینجا واسه اینیشیالیز کردن نیازمون میشه : FTP1.Initialize("FTP1","ftp.example.com",21,"FTP Account","FTP Password") و برای آپلود این کد رو مینویسیم : FTP1.UploadFile(File.DirRootExternal,"Data.db",False,"/Data.db") و رویدادی رو هم واسه اینکه آپلودتون تموم بشه داره : Sub FTP1_UploadCompleted (ServerPath As String, Success As Boolean) If Success = True Then ToastMessageShow("Uploaded",False) Else ToastMessageShow("Err:i Can't Upload!",False) End If End Sub موفق باشید من از این روش استفاده میکنم ولی جواب نمیده نمیدونم چرا؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۴ بنده این روش رو قبلا استفاده کردم و مشکلی نداره. شکا قطعه کد مربوطه رو اینجا قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yashin 3 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۵ من داخل برنامه چند تا فایل گزاشتم که آپلود بشه. از این استفاد میکنم... آیا درسته؟ file:///android_asset/ این File.DirRootExternal کجارو میخونه؟ فولدر برنامه رو چطوری باید بنویسم؟ آیا این درسته که من مینویسم؟ file:///android_asset/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ سلام ممنون از آموزش خوبتون میشه بگید چجوری میشه فایل درون هاست رو چک کرد؟ مثلا من می خوام یه فایلی رو آپلود کنم ولی اگه درون هاست وجود داشت، خطا بده.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7900 13 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ سلام بنده با PostFile تا بحال آپلود نکردم ولی خب با FTP خیلی راحت میتونید انجام بدید. کتبخونه NET رو فعال کنید ( اگه ندارید بگید بنده آپلود کنم واستون ) و به این شکل عمل کنید : متغییرشو تعریف می کنیم : Dim FTP1 As FTP در مرحله بعذ اینیشیالیز می کنیم.شما باید یک اکانت FTP توی هاستتون بسازید و اینجا واسه اینیشیالیز کردن نیازمون میشه : FTP1.Initialize("FTP1","ftp.example.com",21,"FTP Account","FTP Password") و برای آپلود این کد رو مینویسیم : FTP1.UploadFile(File.DirRootExternal,"Data.db",False,"/Data.db") و رویدادی رو هم واسه اینکه آپلودتون تموم بشه داره : Sub FTP1_UploadCompleted (ServerPath As String, Success As Boolean) If Success = True Then ToastMessageShow("Uploaded",False) Else ToastMessageShow("Err:i Can't Upload!",False) End If End Sub موفق باشید توی این کد اون عدد 21 چیکار میکنه دقیقا و تغییرش باعث چی میشه FTP1.Initialize("FTP1","ftp.example.com",21,"FTP Account","FTP Password") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ 21 پورت مربوط به FTP هستش و دستکاریش نکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۴ سلام کد مربوط چک کردن فایل ها با php رو باید بنویسید و شما کاری که می کنید اسم فایل رو به وسیله POST یا GET ارسال می کنید و نتیجه رو توی برناامتون نمایش بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ سلام بنده با PostFile تا بحال آپلود نکردم ولی خب با FTP خیلی راحت میتونید انجام بدید. کتبخونه NET رو فعال کنید ( اگه ندارید بگید بنده آپلود کنم واستون ) و به این شکل عمل کنید : متغییرشو تعریف می کنیم : Dim FTP1 As FTP در مرحله بعذ اینیشیالیز می کنیم.شما باید یک اکانت FTP توی هاستتون بسازید و اینجا واسه اینیشیالیز کردن نیازمون میشه : FTP1.Initialize("FTP1","ftp.example.com",21,"FTP Account","FTP Password") و برای آپلود این کد رو مینویسیم : FTP1.UploadFile(File.DirRootExternal,"Data.db",False,"/Data.db") و رویدادی رو هم واسه اینکه آپلودتون تموم بشه داره : Sub FTP1_UploadCompleted (ServerPath As String, Success As Boolean) If Success = True Then ToastMessageShow("Uploaded",False) Else ToastMessageShow("Err:i Can't Upload!",False) End If End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ البته من ازاین کد برای آپلودسنتر استفاده میکنم یعنی آدرس فایلی که ارسال میشه یه فایل مشخص نیست بلکه هر فایلی میتونه باشه و متوجه شدم که مشکل از آدرس دهی فایل هست این تاپیک رو ببینید شاید بتونید کمکم کنید لینک تاپیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۴ سلام مشکل حل شد و کار تموم شد فقط مونده کار طراحی که به زودی تموم میشه از کدی که امیر آقا گذاشتن متوجه شدم کجا اشتباه کردم و کار درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir7900 13
من میخوام یه فایل تکست رو در یه هاست دایرکت ادمین اپ کنم و نمیدونم ک چطور باید این کارو کنم
البته میدونم ک باید از httpjob کمک گرفت قسمت postfileولی خب نمیدونم چطور دریافت شه و در ادرسی ک من میخوام اپ شه مثلا
www.namedomin.com/a.txt
به این شکل
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.