رفتن به مطلب
  • 0

سوال راجع به Input Type File


پژمان نیکروان

سوال

سلام دوستان.

همونطور که میدونید همه ی خاصیت های input تو html ، یا value و یا ... دارند.

به طور مثال:

<input type='text' value='matn'

<img src='link'>

در بالا تکست یک value داره که متن داخلش ازش گرفته میشه یا بهش داده میشه و تگ عکس هم یک src داره که داخلش لینک عکس گذاشته میشه.

حالا سوالم اینه که تگ input File چی داره که بشه بهش چیزی رو داد یا ازش گرفت؟

<input type='file'>

آیا اینم value داره یا ...

ببخشید اگه سوالم رو بد مطرح کردم اگه کسی بلده جواب بده.مرسی.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

متوجه منظورت نشدم داداش پژمان یکم واضح تر توضیح بده

اسم فایلی که داخل تکستش میاد رو میخوای؟

اگه اینه که با جاوا اسکریپت میشه گرفت

<script>
function filename() {
 var nBytes = 0,
     oFiles = document.getElementById("uploadInput").files,
     nFiles = oFiles.length;
 for (var nFileId = 0; nFileId < nFiles; nFileId++) {
var nfile = oFiles[nFileId].name;
 }
 // end of optional code
 document.getElementById("filename").innerHTML = nfile;
}
</script>

اگه چیز دیگه ست که بگو حتما

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش مصطفی بذار اینجوری بگم.

من یه همچین چیزی دارم:

<input type='file' id='file1' name'file1'>

حالا میخوام فایلی که با FileDialog تو گوشی طرف انتخاب کرده بره وارد اون تگ فایل بشه. و در آخر هم که روی آپلود کلیک میشه.

یعنی ما همونطور که تو صفحه وب رو اون فایل کلیک میکنیم و فایلی رو انتخاب میکنیم.

تو بیسیک هم با fileDialog فایلمون رو انتخاب کنیم و اونجا قرار بدیم برای اپلود شدن.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی میخوای با کلیک روی یه Button تو بیسیک Button فایل دیلوگ هم کلیک بخوره که بتونی فایل انتخاب کنی؟

یا از dialog خود b4a استفاده کنی؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آره از Dialog خود b4a استفاده بشه.

و فایل از گوشی انتخاب بشه و تو dialog سایت آپلود وارد بشه.

و با کلیک روی باتون آپلود توی سایت ، فایلی که با dialog بیسیک4 انتخاب شده آپلود بشه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Alireza Khoram مهمان

سلام پژمان جان برو به این تاپیک یه سر بزن:کلیک

اگه میخوای فایل رو به دیتابیس یه سایت یا هاست بفرستی طبق تاپیکی که بالا لینکشو گذاشتم کارتو بکن ولی.......

اگه منظورت اینه که با برنامه بری تو یه سایت دانلود آپلود واز اونجا فایل آپلود کنی کار یه خورده پیچیده میشه ولی شدنیه متاسفانه من الان درگیر یه پروژه هستم تا چند روز به محض این که سرم خلوت بشه میام آموزش رو میزارم.

***موفق باشید***

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید الان من یه چیز ساده میخوام. خودم تا جایی پیش رفتم.

یک تگ input file که باز میشه و مثلا آیدیش هم a هست. این a یک مقادیری داره مثلا:

a.files.length

میخوام بدونم دیگه چی داره؟

این برای گرفتن تعداد فایل ها هست... حالا برای گرفتن اسم یا مسیر فایل باید جای Length چی بذاریم؟

چون اینو من یه جا دیدم که نوشته بود.

    if (a.files.length <= 5) {
               return true;
           }
           else {
               alert('You can upload up to 5 files at a time.');
               b.value = 'Upload';
               b.disabled = false;
               return false;
           }
       }

که اینجا تعداد فایل هارو میگیره اگه پایین تر یا مساوی 5تا بود به کارش ادامه میده.

حالا برای گرفتن اسم یا مسیر فایلی که انتخاب شده باید چیکار کنیم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مثل اینکه اینجوری هم فایده نداره.

یعنی هیچ طوری نمیشه یه فایل با Dialog بیسیک4 انتخاب کرد و اون رو به File داخل سایت داد تا آپلود بشه؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...