aa5a5a5 0 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام و خسته نباشید کسی اطلاع داره چه جوری و با کدوم کتابخانه میشه ولتاژ باتری رو گرفت ؟؟؟ اگه کد هم دارین که عالی میشه ----------- با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Root 32 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام این یه نمونه کدش هست Sub Process_Globals Dim PE As PhoneEvents Dim BatteryLevel As Int Dim BatteryCharging As Boolean End Sub Sub PE_BatteryChanged(Level As Int, Scale As Int, Plugged As Boolean, Intent As Intent) BatteryLevel = Level BatteryCharging = Plugged Log("Level: " & Level & "%, Scale: " & Scale & ", Plugged: " & Plugged) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aa5a5a5 0 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام این یه نمونه کدش هست Sub Process_Globals Dim PE As PhoneEvents Dim BatteryLevel As Int Dim BatteryCharging As Boolean End Sub Sub PE_BatteryChanged(Level As Int, Scale As Int, Plugged As Boolean, Intent As Intent) BatteryLevel = Level BatteryCharging = Plugged Log("Level: " & Level & "%, Scale: " & Scale & ", Plugged: " & Plugged) End Sub ولتاژ بانری ؟؟؟؟ نه درصد باتری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Root 32 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ من زیاد از برق سر در نمیارم :S ولی تاجایی که یادم باشه یه کتابخونه بود که یکی از دوستان کذاشته بودن به جزء ولتاژ چیز های دیگه هم میگرفت سعی میکنم جستجو کنم براتون پیداش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
aa5a5a5 0
سلام
و خسته نباشید
کسی اطلاع داره چه جوری و با کدوم کتابخانه میشه ولتاژ باتری رو گرفت ؟؟؟
اگه کد هم دارین که عالی میشه
-----------
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.