Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سلام این برنامه دارای 148 چیستان با ثقابلیت های مناسبه... بیشتر توضیح نمی دم . لینک برنامه در کافه بازار : https://cafebazaar.ir/app/ir.forghani.chistanvamoamma/?l=fa اسکرین شات از برنامه : خیلی عکس ها بزرگه.... تو لینک برنامه در کافه بازار می تونید مشاهده کنید : https://cafebazaar.ir/app/ir.forghani.chistanvamoamma/?l=fa لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ebham 232 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ایشالله دانلود خوبی داشته باشی برنامه ی خوبیه فقط من شدید توصیه میکنم گرافیک رو هم مثل برنامه نویسی دنبال کنید چون مهم تر از برنامه گرافیکشه برنامه بد رو با گرافیک خوب میشه فروخت ولی برنامه خوب رو با گرافیک بد اصلا !!!! موفق باشی دوست من لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Root 32 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ آفرین خوبه خیلی پیشرفت کردین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,044 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ ایده : 14 گرافیک :15 آیکون : 8- اسکرین شات : 16 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
fileman 328 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ موضوعش خوبه گرافیکش هم خوبه در کل :19 موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ جای کار داره نمره نمیدl فقط میگم در کل در حد متوسط هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ جای کار داره نمره نمیدl فقط میگم در کل در حد متوسط هست خواهشا یه نمره بدید حتی اگر -1000 هم باشه! من رو این برنامه یه روز وقت گذاشتم + یه شب تا صبح بیدار بودم + از صبحش تا ظهرش بیدار بودم!!! میشه حدود 30 ساعت... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.