امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ آقا این به طور دقیق میگه چند تا کاربر داری؟ و اینگه بهت میگه چن تا کاربر رو اون پوش نوتیفیکیشنی که فرستادی کلیک کردن بازش کردن؟ بازار هیچ گیری روش نداره؟ چن تا از دوستان میگن که بازار گیر میده به دسرسیش و اینکه بعد خرید آموزش کتابخونه رو هم که باهاش میدید دیگه هیچ هزینه ای به خود سایت پارسه نمیدیم؟واسه استفاده های بعدی بله دقیق اعلام میکنه که چند نفر برنام هرو نصب میکنن و برای هر Channel هم تعداد دقیق رو میده parse هیچ هزینه ای نداره و میتونین رایگان برای همه ی برنامه هاتون استفاده کنین برای بازار هم باید توضیح بدید تا تایید کنه ، من خودم اولین برنامه ایی که از parse استفاده کردم 2روز پیش بود که تایید کرد : https://cafebazaar.ir/app/ariagp.dictionary تعداد دقیق نصب : http://s6.picofile.com/file/8200064026/parse.png 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ بله دقیق اعلام میکنه که چند نفر برنام هرو نصب میکنن و برای هر Channel هم تعداد دقیق رو میده parse هیچ هزینه ای نداره و میتونین رایگان برای همه ی برنامه هاتون استفاده کنین برای بازار هم باید توضیح بدید تا تایید کنه ، من خودم اولین برنامه ایی که از parse استفاده کردم 2روز پیش بود که تایید کرد : https://cafebazaar.ir/app/ariagp.dictionary تعداد دقیق نصب : http://s6.picofile.com/file/8200064026/parse.png به بازار چی گفتین که قبول کرد؟ راستی این پارسه هیچ محدودیتی نداره که مثلا من تو ده برنامم استفاده کنم؟ و اینکه برنامه باید حتما باز بشه که پوش ارسال بشه؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ به بازار چی گفتین که قبول کرد؟ راستی این پارسه هیچ محدودیتی نداره که مثلا من تو ده برنامم استفاده کنم؟ و اینکه برنامه باید حتما باز بشه که پوش ارسال بشه؟ دیگه باید با یه بهونه ای بش بگین تا قبول کنه ، خیر پارسه یه سرویس اجرا میکنه که همیشه در حال اجراس تا زمانی که برنامه uninstall شه ، هر موقع پوش بدین ارسال میشه همونجا و محدودیت نداره 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ دیگه باید با یه بهونه ای بش بگین تا قبول کنه ، خیر پارسه یه سرویس اجرا میکنه که همیشه در حال اجراس تا زمانی که برنامه uninstall شه ، هر موقع پوش بدین ارسال میشه همونجا و محدودیت نداره خوب داداش اون بهونه باید در چه رابطه ای باشه مثلا چی بگم؟ 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ خوب داداش اون بهونه باید در چه رابطه ای باشه مثلا چی بگم؟ اون دیگه بستگی به برنامه و ... داره ، شاید اصلا بگی واسه پوش قبول کنه ، اینشو در جریان نیستم 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اون دیگه بستگی به برنامه و ... داره ، شاید اصلا بگی واسه پوش قبول کنه ، اینشو در جریان نیستم باشه پس با خرید آموزش شما پیش میریم پناه برخدا 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۴ آقا من خریدم واقعا فوق العاده بود آموزش کامل و واضح بود تشکر استاد امین آقا فقط یه سوال یه پوش رودوباره پشت سر هم نمیشه فرستاد؟ 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moslemaber 13 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام میخاستم ازتون بپرسم که آموزش داده شده که اگه کاربر روی Push notification کلیک کرد مثلا به صفحه ی برنامه ای در کافه بازار منتقل بشه؟ باتشکر. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیز خودتون تائین میکنید که چیکار بشه مثلا بیاد یه لینکو باز کنه یا پیام بده یا آهنگ پخش کنه و .... اما در کل همه چی تو آموزش هست اگه منضورتونو فهمیده باشم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moslemaber 13 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من این آموزش رو خریداری کردم ولی وقتی که Run میکنم این ارور رو میده لطفا جواب بدید خیلی اعصابم خورده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سایت پارسه رایگانه کاملا آموزش کامله وهمه چیز مثل سورس و کتابخونه و ... همراهش هست تعداد دقیق کاربر و تعداد کلیک رو نشون میده و امکانات خیلی باحال داگه در رابطه با گیر بازار نمیدونم چی بگم شرمنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moslemaber 13 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ یعنی کسی نمیدونه این ارور واسه چیه و چجوری رفع میشه؟!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من این آموزش رو خریداری کردم ولی وقتی که Run میکنم این ارور رو میده لطفا جواب بدید خیلی اعصابم خورده. توی این سورس از کتابخونه قدیمی Arialib استفاده شده ، 1. کد Dim aria as AriaLib رو با کد Dim aria as AriaMarkets جابجا کنید 2. و به جای aria.openincafebazar باید از این استفاده کنین : aria.Cafebazaar_SafheBarname(DataMap.Get("package")) 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moslemaber 13 ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ واقعا ازت ممنونم داداش مشکلم حل شد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد امین مهمان ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ ۲ سوال در مورد پوش نوتیفیکیشن پارسه ۱-اگر ما بخواهیم مثلا چنین چیزی را از طریق پوش پارسه بفرستیم چیکار باید بکنیم؟؟ نسخه جدید برنامه رسید لینک دانلود:www.google.com/page7 ۲-چیکار باید بکنیم تا پیام های ارسال از طرف ما توی گوشی کاربر بمونه و از بین نره؟؟؟ یا این فقط توی شبیه سازه که دیگه پیام های پیداشون نیس راهنمایی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ سلام صبح بخیر آقای یه تایپیک مستقل بزنید با عنوان پشتیبانی از آموزش پوش نوتیفیکیشن تا هر کی بعد از دیدن فیلم آموزشی شما سوالی براش پیش میاد بتونه راحت سوالاشو مطرح کنه در ضمن اگر بتونید یه فیلم آموزشی هم در زمینه متغیر های جیسون بسازید فکر کنمخیلی از مشکلاتی که بخاطر جیسون پیش اومده حل میشه(در ضمن فروش هم میکنه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ حالا من یکی از سوال های خودمو مطرح می کنم تو اموزش شما توی سرویس نوتیفیکشین اومدید کدی گذاشتید که بعد از کلیک روز پوش میره تو بازار ما هم که تو بازار برنامه نداریم بهش لینک بدیم(پیغام میده برنامه شما در بازار یافت نشد) من می خوام وقتی کاربر روی پوش کلیک کرد بیاد توی سایت خودم!!! چیکار کنم؟؟؟؟ توی چندین تایپیک مربوط به پوش نوتیفیکیشن این سوال را مطرح کردم ولی امان از یک نگاهی*آه* اگر گذرتون به این محله افتاد خودتون بگین من چیکار کنم خیلی از دوستان راهنمایی کردن و نتونستم اجراش کنم ممنون میشم متنی یا تصویری راهنمایی بفرمایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ من می خوام وقتی کاربر روی پوش کلیک کرد بیاد توی سایت خودم!!! شما کافیه کتابخونه PHONE رو تیک بزنید و بعد یک متغییر از نوع PhoneIntents تعریف کنید و این کتابخونه یک تابع بع اسم OpenBrowser داره. کد: Dim pi As PhoneIntents StartActivity(pi.OpenBrowser(url)) 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ یه ساعته دارم این تاپیک رو میخونم به امید یه نکته آموزنده جدید ، همش این سوالات بی جا که برای فلان کار چی کنم چی کنمه ... خوبه آدم کمی نوآوری داشته باشه و بیاد برنامه نویس شه اه یه دوستی لطف کنه بگه که چرا Push opens عدد نشون نمیده آیا باید در برنامه بعد از کلیک بروی نوتیفیکیشن کدی نوشت که سایت متوجه کلیک برنامه بشه ؟؟ مرسی و خواهش میکنم هی سوال چی کنم چی کنم نپرسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ بیشتر از یک میلیون پیام در ماه برای پارسه باید پول پرداخت کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده