رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در ساختن کتابخانه با eclipse


hamid

سوال

سلام

یک سورس در مورد یک ویجت رو وقتی در eclipse میخواهم xml بسازم برنامه کرش میکنه یعنی وقتی jar میسازم هیچ مشکلی نیست وقتی gen java document رو میزنم و duclet رو معرفی میکنم eclipse هیچ عکس العملی نشون نمیده قفل میکنه و در نهایت باید به زور ببندمش

من چند تا کتابخانه ساختم ولی هیچکدوم این مشکل رو نداشتن سورس جاوا را از لینک زیر میتونید دانلود کرد و اگر تبدیل به کتابخانه بشه بسیار شکیل خواهد بود

منبع سورس

https://github.com/ylyc/circular_progress_bar

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

gen java document تو این مورد فقط برای رنگها ازش استفاده شده

این پروژه هم اصلا کتابخونه نیست که بشه خودش رو کمپایل کرد

باید یه پروژه جدا بسازین

class رو بش اضافه کنید

بعد موقعی که میخواین کمپایل کنید با این مشکل رو به رو میشین که یه سری فایل ها از R.java خونده نمیشه

خب این فایل ها فقط برای رنگ اشیاست

شما میتونید یه کاری کنید که بشه از اکتیویتی این کار رو انجام داد

اما مهم از این به بعده

که با یه سری مشکل اساسی همراهه

مثلا یک سری کد ها هستن که باید واسشون void در نظر گرفته شه

این void ها در حالت عادی یعنی وقتی بخواین تو eclipse یا هر IDE جاوایی دیگه ای استفاده بکنید مشکلی نداره

اما برای استفاده تو B4A باید از B4A-share.jar استفاده کنید و براشون sub تعریف کنید

البته بعضی از جاها این مشکل وجود داره

مثلا

		final CircularProgressBar c2 = (CircularProgressBar) findViewById(R.id.circularprogressbar2);
	c2.animateProgressTo(0, 77, new ProgressAnimationListener() {

		@Override
		public void onAnimationStart() {				
		}

		@Override
		public void onAnimationProgress(int progress) {
			c2.setTitle(progress + "%");
		}

		@Override
		public void onAnimationFinish() {
			c2.setSubTitle("done");
		}
	});

بخوایم کلی در نظر بگیریم یکم کارا سخت میشه

بعد کمپایل هم اونجور که میخواین پیش نمیره

یک سری چیزها به کد ها اضافه میشه که گیج کننده هستن

اگه خواستین بگین کمپایل شده رو در اختیارتون قرار میدم

اما مطمئنم بع جایی نمی رسید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

استاد ممنون از بذل توجه شما

آیا میتوان کدها را در b4a پیاده سازی کرد ؟ منظورم اینه با کتابخانه های موجود میشه این progressbar را ساخت؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فکر کنم بچه های این انجمن بیشتر با basic4android کار می کنن شما هم ببین با همین می تونی کار کنی یا نه.*خوشمزه*

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز من برای b4a میخواهم کتابخانه بسازم و خیلی از دوستان اینجا خودشون با جاوا کتابخانه مینویسند

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...