afraz11 246 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان عزیز یه سوال آیا میشه برای Sub Activity_Resume شرط گذاشت مثلا بگیم وقتی ساب Activity_Resume اجرا شد و بعد که دوباره برگشتیم به برنامه یه سرس شرط تو برنامه اجراه بشه ممنون میشم راهمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ ممنون میشم بیشتر توضیح بدید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ درود میتونید شما در بار اول بیایید یک Boolean تعریف کنید که به صورت پیش فرض اون رو False کرده باشید وقتی Activity Resume شد اون رو در دفعه اول True کنیم و شرط بزاریم که اگه True بود این کار رو انجام بده سری بعد که Activity Resume میشه چون اون Boolean به صورت True در اومده شرط شما اجرا میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ درود میتونید شما در بار اول بیایید یک Boolean تعریف کنید که به صورت پیش فرض اون رو False کرده باشید وقتی Activity Resume شد اون رو در دفعه اول True کنیم و شرط بزاریم که اگه True بود این کار رو انجام بده سری بعد که Activity Resume میشه چون اون Boolean به صورت True در اومده شرط شما اجرا میشه ممنون آقای ایزدی ولی من همین کارو قبلا انجام دادم ولی کار نکرد که نکرد راه دیگه ای نداره استاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ عزیز این سورس رو بگیر دقیقا چیزی هست که گفتم تست هم کردم داره کار میکنه . اگه منظور شما چیزه دیگه ای هست بگید تا بیشتر راهنمایی بشه. موفق باشی if in activity resume.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ استاد یافتم یافتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ استاد من میخواستم یه نوتیفیکیشن در اول برنامه اجرا بشه و تا وقتی که کاربر روش کلیک نکنه همیشه اجرا بشه و اگه کاربر روش کلیک کرد یه نظر بده و وقتی نظر داد به برنامه برگشت برای بارهای بعدی که برنامه رو اجرا میکنه نوتیفیکیشن نمایش داده نشه که خودم پیدا کردم راهشو و از کمک و جواب گویی شما هم بسیار سپاس گذارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
afraz11 246
سلام دوستان عزیز
یه سوال آیا میشه برای Sub Activity_Resume شرط گذاشت
مثلا بگیم وقتی ساب Activity_Resume اجرا شد و بعد که دوباره برگشتیم به برنامه یه سرس شرط تو برنامه اجراه بشه
ممنون میشم راهمایی کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.