محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سلام و ارادت واقعا گیر ام ! هر چی هم سرچ کردم فقط irannastaliq.ttf هست ک واقعا بده و کشیده نداره و ... نیست فونت نستعلیق دیگه ای ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,044 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ درست سرچ کن ماهم از داخل اینترنت گرفتیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ درست سرچ کن ماهم از داخل اینترنت گرفتیم آفرین به شما زحمت کشیدی پاسخ دادی حداقل جواب درست بده چرا میپیچونی برادر ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سلام عزیزم منم یه مدت دنال نستعلیق بود اما خود فونت نستعلیق فک کنم کشیده نداره شما میتونی با نرم افزار های خطاطی کار کنی و کشیده و ... بکنی مثل کلک و چلیپا و مریم و .... من خودم قبلا با اینا کار میکردم.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ مرسی آقا شهاب یه سوالی این فونت این چیه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ نمیدونم عزیزم تخصص فونت شناسی که ندارم داداش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ فونت نستعلیق کشیه رو می گی ؟؟ اینو ؟ اگر اینو بخوای فونتش فکر کنم 40 هزار تومان بود... ولی چندتا نرم افزاز هم هست که مینویسن و کرکشون میشه کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ مرسی از جواب حالا این که 40 تومن اون عکسی ک دادمو نمیدونی چیه فونتش ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VAHIDv7 101 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ مرسی آقا شهاب یه سوالی این فونت این چیه ؟ درود به احتمال 90% فونت نیرزی هست Neirizi لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pjahesh 1 ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۵ لطفا مجموعه فونت های مخصوص قالب سایت رو معرفی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.