BoZorG 1 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سلام میخوام App Compat رو کامپایل کنم این پیغام رو میده اینم ادرس هایی که دادم برا App Compat و لایبرری ها چکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BoZorG 1 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ 100 بار sdk نصب کردم و حذف کردم اقای Mehi Izadi بیا راهنمایی کن منو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ آموزش تصویری توی سایت هست خودم دانلود کردم آموزش متریال سرچ کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BoZorG 1 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ من از 100 جا اموزش متریال نگا کردم اخر حل نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BoZorG 1 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ په یکی هم کمک من کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ نمونه رو پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ برای منم اشکال میگیره هم api21 نصبه هم مواردو درست قرار دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BoZorG 1 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ بفرما http://s6.picofile.com/file/8200480976/AppCompatExample2.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ http://s6.uplod.ir/i/00642/af5123mpqwk2.jpg این ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ http://s6.uplod.ir/i/00642/af5123mpqwk2.jpg این ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
afraz11 246 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ آقا این چیزی که میگید به چه دردی میخوره یکی کمی توضیح بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BoZorG 1 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ ماله متریال دیزاینه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam1392 10 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلام. من بیسیک 4 اندروید را تازه نصب کردم. البته همه چیز را نصب کردم. الان یه برنامه خیلی ساده نوشتم ولی وقتی میزنم کامپایل شه اروری را که در عکس زیر گذاشتم میده. این ارور برای چیه و چجوری باید از بین ببرمش؟ ممنون اگه جواب بدید. عکس ارور و پاسخ شما این هست که: بررسی کردم مشکل نداشت ولی 1. پوشه support و b4aappcompat رو به Android-SDK ببرید و از اونجا آدرس بدید مشکل شما اینه که فایل ها رو درون پوشه برنامه گذاشتید و نمیتونه پیدا کنه بجز resource هیچی داخل پوشه نباشه اما سوال من اینه که : این پوشه ها کجا هستن ؟ دقیقا باید چکار کنم؟ میشه دقیق توضیح بدید؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ دوستان ارور برای من نمیدونید چیه؟ برای jdk یا چیز دیگه ای؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam1392 10 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلام. من بیسیک 4 اندروید را تازه نصب کردم. البته همه چیز را نصب کردم. الان یه برنامه خیلی ساده نوشتم ولی وقتی میزنم کامپایل شه اروری را که در عکس زیر گذاشتم میده. این ارور برای چیه و چجوری باید از بین ببرمش؟ ممنون اگه جواب بدید. عکس ارور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ بررسی کردم مشکل نداشت ولی 1. پوشه support و b4aappcompat رو به Android-SDK ببرید و از اونجا آدرس بدید مشکل شما اینه که فایل ها رو درون پوشه برنامه گذاشتید و نمیتونه پیدا کنه بجز resource هیچی داخل پوشه نباشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ بررسی کردم مشکل نداشت ولی 1. پوشه support و b4aappcompat رو به Android-SDK ببرید و از اونجا آدرس بدید مشکل شما اینه که فایل ها رو درون پوشه برنامه گذاشتید و نمیتونه پیدا کنه بجز resource هیچی داخل پوشه نباشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ 1.از api21 به بالا استفاده کنید 2.محل پوشه resource رو بررسی کنید در کنار پوشه فایل و object باشه 3.آموزش استفاده از سورس کد AppCompat (تصویری) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ http://s6.uplod.ir/i...f5123mpqwk2.jpg ببخشید من همین برنامه رو ران میگرم ارور میده همه جیزهم از روی فیلم آموزشی انجام دادم Api21 هست چه مشکلی داره به نظرتون؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
BoZorG 1 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ درست نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ 1.نیاز نبود با گوشی عکس بگیرید با این حجم کافی بور دکمه Print Screen کیبرد رو بزنید و در paint پیست کنید 2.از چه نسخه b4a استفاده میکنید که به #AdditionalJar اخطار داده؟ 3.در attribute ها نیاز به #AdditionalJar نیست اصلا به جای #AdditionalJar: android.support.v7.app.ActionBarActivity از #Extends: android.support.v7.app.ActionBarActivity استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
BoZorG 1
سلام میخوام App Compat رو کامپایل کنم این پیغام رو میده
اینم ادرس هایی که دادم برا App Compat و لایبرری ها
چکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
32 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.