رفتن به مطلب
  • 0

متن طولانی در دیتا بیس


Farzad Musavi

سوال

سلام

من یه دیتابیس ساختم و مشکلی نداشت ولی وقتی متن طولانی بهش وارد میکنم خطا میده

نوعش هم text هستش

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

بنده از این عکس چیزی متوجه نشدم

میشه نمونه سورس بزارید؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نوع داده ی blob برای ذخیره متن طولانی در دیتا بیس هست و مستقیم نمیشه نوع blob رو به string(رشته ای) تبدیل کرد.

باید ترفند بزنی.

http://www.basic4ppc.com/android/forum/threads/webview-sqlite-problem.14439/

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نوع داده ی blob برای ذخیره متن طولانی در دیتا بیس هست و مستقیم نمیشه نوع blob رو به string(رشته ای) تبدیل کرد.

باید ترفند بزنی.

http://www.basic4ppc.com/android/forum/threads/webview-sqlite-problem.14439/

با blob هم تست کردم نشد

اصلا به متن طولانی ربطی نداره متنی که توش CRLF باشه خطا میده مثلا این متنو خطا میده

تست

است

میتونم با replace کاری کنم که متنو از دیتا بیس بگیره و با تغییر نشون بده ولی میخوام ببینم بقیه که با دیتابیس کار میکنن و تو برنامه هاشون متن های طولانی هم دارن چیکار میکنن

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه هم نشد نوع داده رو عوض کن و پروژه ی قشنگتو به روش دیگه ای حل کن.*چشمک*

منظورت از نوع داده ی فیلد هاس یا کلا دیتا بیس؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان کسی تا حالا کتاب نساخته؟

به جای این کد چیز دیگه ای استفاده میکنید؟

  EditText1.Text= cur.GetString("ez")

تومتن هایی که بیشتر از یه خط دارن خطا میده (مولتی لاین)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببین از چیزی به اسم rich text box می تونی استفاده کنی یا نه؟ یه فرقایی بین web view و اون بود. یه جوری باید کاراکتر رو جایگزین کنی شاید هم Cariage Return و Line Feed رو باید با تگ break Line یا BR جایگزین کن و یه جوری با html توی web view ترفند بزنی. اینا هم تئوری های ذهنمه که توی بحث ممکنه ذهنت فعال بشه. بازم ادامه بدن دوستان حل میشه. من یکم درگیرم .باور کن ذهنم خلوت باشه حل می کنمش برات.فعلا امیوارم بچه های کم مشغله تر پاسخ بدن*باکلاس*

من دقیقا نمی دونم هدفتون چیه. متن رو میخواید بگیرید توی چی نشون بدید و چطوری به کاربر نشون بدید؟

اگه توی هر صفحه فقط با دو سه تا آیتم ساده سرو کار دارید و می خواید RECORD SET بذارید خوب اینطوری احتمالا بشه ولی توی هر صفحه باید RICH TEXT بذاری که کنترلشو نمی دونم توی کدوم کتابخونه هست. بعدش می تونی فلش چ7 و راست رو با دکمه ها طراحی کنی تا بین سطرهای جدولت حرکت کنه و محتوای VIEW ی مربوط رو با متن طولانی دلوات پر کنی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببین از چیزی به اسم rich text box می تونی استفاده کنی یا نه؟ یه فرقایی بین web view و اون بود. یه جوری باید کاراکتر رو جایگزین کنی شاید هم Cariage Return و Line Feed رو باید با تگ break Line یا BR جایگزین کن و یه جوری با html توی web view ترفند بزنی. اینا هم تئوری های ذهنمه که توی بحث ممکنه ذهنت فعال بشه. بازم ادامه بدن دوستان حل میشه. من یکم درگیرم .باور کن ذهنم خلوت باشه حل می کنمش برات.فعلا امیوارم بچه های کم مشغله تر پاسخ بدن*باکلاس*

من دقیقا نمی دونم هدفتون چیه. متن رو میخواید بگیرید توی چی نشون بدید و چطوری به کاربر نشون بدید؟

اگه توی هر صفحه فقط با دو سه تا آیتم ساده سرو کار دارید و می خواید RECORD SET بذارید خوب اینطوری احتمالا بشه ولی توی هر صفحه باید RICH TEXT بذاری که کنترلشو نمی دونم توی کدوم کتابخونه هست. بعدش می تونی فلش چ7 و راست رو با دکمه ها طراحی کنی تا بین سطرهای جدولت حرکت کنه و محتوای VIEW ی مربوط رو با متن طولانی دلوات پر کنی

متن و تو لیبل نشون میدم

مشکلم حل شد

امان از دست navicat پرتابل

عین همون جدولو تو نویکت نصب شده نوشتم با همون کدای قبلیم اجرا شد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون بابت گفتن مشکل بنده نمیدونستم همچین مشکلی داره نسخه پرتابلش

باتشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...