shahriar 408 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ باسلام خدمت تمامی اساتید بالاخره اولین برنامم رو ساختم و اول گذاشتم شما ایراداشو بگیرید تا بعد بذارم تو بازار تصاویر : دانلود اپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سلام خیلی خوبه برای اولین بار . نمره من به شما در مورد گرافیک : 18 و در مورد امکانات : 19.75 در مورد ایده : 17 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ خوب و قابل قبول من خودم گرافیکم ضعیفه پس نظری نمیدم واس گرافیک ایده : 16 چون کتاب داستان خیلی زیاد نوشتن کلا برنامه و جمع بندیش : 18 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ خوب و قابل قبول من خودم گرافیکم ضعیفه پس نظری نمیدم واس گرافیک ایده : 16 چون کتاب داستان خیلی زیاد نوشتن کلا برنامه و جمع بندیش : 18 بله درسته ولی این برنامه میاد باتوجه به مطالعه ی کاربر بهش امتیاز میده و در فکر اینم که کاربر بتونه با استفاده از امتیازش مطالب جدیدو دانلود کنه براهمون یه فرق زیادی با بقیه داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ درود خدمت جناب شریعتی عزیز تبریک بهتون میگم بابت این برنامه یکی دو تا نکته رو دیدم توی Screen ها که توی خیلی برنامه ها نبود و این خیلی خوب بود. تنها عیب رو که به نظر من میتونید به عنوان قبل از انتشار اولین برنامه برطرفش کنید این هست : حتما یک فکری به حال EditText بکنید. اصلا مشخص نیست. سعی کنید BackGround رو برای EditText تغییر بدید !!! و باعث افتخار انجمن هست که کاربران ما اینجا و با تلاش های خودشون برنامه نویسی رو یاد میگیرن و در همین جا هم نظر دوستان رو میخوان برای قبل از انتشار برنامه هاشون . این خیلی خوش آیند هست. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,871 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ دیزانت جالبه و خوشم اومد رابط کاربری مناسبیم هم داره. خسته نباشید اقای شریعتی MDF کاری کردی برنامتو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ خوبه اما جای پیشرفت داره. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.