majid08 266 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلام لیست ویو من از دیتابیس متن رو میگیره من یه لیبل دارم میخام هر وقت رو هر کدوم از لیست ویو ها کلیک شد متن همون تو لیبل نمایش داده بشه ممنونن میشم کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ داداش من همین کارو انجام دادم ولی فقط 0 و 1 نشون میده مشکل از کتابخونه فراخوانی بود با حلقه for درست شد ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ بفرما واسه رویداد کلیک لیست ویو Dim meghdar1 As String Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) meghdar = Value StartActivity(name) End Sub واسه فراخوانی توی لیبل Label1.Initialize("") Dim Farakhani1 As Farakhani Farakhani1.FarakhaniMatn("name.db",Main.sql1,Main.Cur,"SELECT * FROM name WHERE id=",Main.meghdar1 ,Label1,"Matn") البته من meghdar1 رو توی اکتیویتی Main گذاشتم توی بخش Process_Globals sql1 , Cur هم توی Main هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ بفرما واسه رویداد کلیک لیست ویو Dim meghdar1 As String Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) meghdar = Value StartActivity(name) End Sub واسه فراخوانی توی لیبل Label1.Initialize("") Dim Farakhani1 As Farakhani Farakhani1.FarakhaniMatn("name.db",Main.sql1,Main.Cur,"SELECT * FROM name WHERE id=",Main.meghdar1 ,Label1,"Matn") البته من meghdar1 رو توی اکتیویتی Main گذاشتم توی بخش Process_Globals sql1 , Cur هم توی Main هستش داداش من همه رو تو لیست ویو فراخوانی کردم میخام هر وقت رو هر کدوم که کلیک شد همون متن تو لیست ویو تو یه لیبل نمایش داده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ شما یه لیست ویو و یه لیبل درست کن و از این کد استفاده کن. Sub Globals Dim p As Int Dim v As String Dim listview1 As ListView Dim label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("lb") label1.text= v For i= 0 To 20 listview1.AddSingleLine("basic4android.Org=> "&i) Next End Sub Sub listview1_itemClick (position As Int, value As Object) v=value label1.Text=v End Sub البته این یه مثال بود که با تغییر توش میتونی کار مورد نظرتو ازنجام بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ شما یه لیست ویو و یه لیبل درست کن و از این کد استفاده کن. Sub Globals Dim p As Int Dim v As String Dim listview1 As ListView Dim label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("lb") label1.text= v For i= 0 To 20 listview1.AddSingleLine("basic4android.Org=> "&i) Next End Sub Sub listview1_itemClick (position As Int, value As Object) v=value label1.Text=v End Sub البته این یه مثال بود که با تغییر توش میتونی کار مورد نظرتو ازنجام بدی داداش من همین کارو انجام دادم ولی فقط 0 و 1 نشون میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
majid08 266
سلام
لیست ویو من از دیتابیس متن رو میگیره من یه لیبل دارم میخام هر وقت رو هر کدوم از لیست ویو ها کلیک شد متن همون تو لیبل نمایش داده بشه
ممنونن میشم کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.