hamaz 129 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان کسی تونسته در سایت روسی 4pda.ru/forum تا حالا ثبت نام کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ چی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سلام من رفتم واستون ثبت نام کنم بعد اتفاقا توی سایتشم رفتم و عضویتشم کاملا انجام دادم بعد ایمیل رو گیر داد گفت باید از سایت http://www.rambler.ru/ وارد بشه یه ایمیل بعد رفتم این سایت ایمیل بسازم که کد فعال سازی ارسال میکنه به شماره تلفن با پیش شماره +7 که خب نداریم و روسیه ای هست ! پس بنابراین نمیشه ثبت نام کرد توی این سایت بیخیال شید ! یا حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سلام. منم سعی کردم نشد. در کل روسها و چینی ها واسه انجمن هاشون اذیت میکنن ولی هندی ها و عربها خیلی کم . من حتی تو دوتا انجمن تایلندی واسه فایل فلش گوشی چینی عضو شدم . ولی روسها نه. یه انجمن هک و یه انجمن جی اس ام دارن که نمیزارن غیره واردش بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سلام من رفتم واستون ثبت نام کنم بعد اتفاقا توی سایتشم رفتم و عضویتشم کاملا انجام دادم بعد ایمیل رو گیر داد گفت باید از سایت http://www.rambler.ru/ وارد بشه یه ایمیل بعد رفتم این سایت ایمیل بسازم که کد فعال سازی ارسال میکنه به شماره تلفن با پیش شماره +7 که خب نداریم و روسیه ای هست ! پس بنابراین نمیشه ثبت نام کرد توی این سایت بیخیال شید ! یا حق عزیزم 7+ که کاری نداره خط مجازی با این کد هست سرچ کن پیدا میکنی خط مجازی دریافت اس ام اس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ من اکانت دارم توش . ثبت نام یک کپچای محاسباتی داد برای ورود هم یک کپچای عددی به روسی هست . که زحمتشو چند تا از دوستان روسمون کشیدن برام . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ehsankhan 256 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ این انجمن چی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهمان ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ این انجمن چی هست این انجمن یکی از بزرگترین انجمن های وارز در جهانه .. ! توش همه چیز پیدا میشه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamaz 129 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ من اکانت دارم توش . ثبت نام یک کپچای محاسباتی داد برای ورود هم یک کپچای عددی به روسی هست . که زحمتشو چند تا از دوستان روسمون کشیدن برام . من ثبت نام کرده بودم اون کیچای محاسباتی رو فهمیدم چه جوری بود مشکلی هم نداشتم الان چند روز که میخوام لاگین شم که یک کیچای عددی میده نمی فهمم چی میگه ؟ شما الان لاگین میشی مشکلی نداری؟ به از دوستان روس بپرس این عدد و حروف چی میگه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
remix.hotel 0 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۵ سلام و احترام کسی هست بتونه ثبت نام کنه؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ من اکانت دارم اونجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamaz 129
سلام به همه دوستان
کسی تونسته در سایت روسی 4pda.ru/forum تا حالا ثبت نام کنه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.