nany12 623 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ من یک پنلی دارم که توش لیبل هست مه لیبل متنشو از دیتابیس آنلاین میگیره میخوام یکاری کنم که وقتی متن طولانی شد اندازه لیبل و پنل اندازه متن شه و معکوس همین , وقتی متن کوچیک تر شد لیبل و پنل اندازه متن شه. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ آقای nany12 من چقدر جواب شما رو بدم . توی تاپیک قبلی تون هم کد کامل رو دادم . شما با دانلود سورس "پیامک ماه رمضان" می تونید بفهمید . جستجو کنید . با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ دیگه توضیح کامل واسه چی؟؟ همه چی رو گفتم که. همین بهترین راهه ، الان کجاشو مشکل دارین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سلام. ببین میتونی پنل رو اصلا ورداری و لیبل رو بهش Color بدی تا پشتش رنگ بگیره و راحت کوچیک بزرگ بشه. برای اینکه لیبل با متن خودش خودکار اتوسایز بشه تو همون اکتیویتی کریت طول و عرض لیبل رو مساوی -2 قرار بده: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) label1.Width=-2 label1.Height=-2 End Sub من لیبل ام رو کاملا کوچیک کردم بعد اینکارو کردم دیدم هرچقد متن بیشتر میدم لیبل بزرگ میشه ------------------------------- حالا اگه میخوای حتما پنل زیر لیبل باشه ، هربار که متن ریخته میشه تو لیبل باید بیای طول و عرض پنل رو مساوی با لیبل بذاری: panel1.Width=label1.Width panel1.Height=label1.Height لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سلام. ببین میتونی پنل رو اصلا ورداری و لیبل رو بهش Color بدی تا پشتش رنگ بگیره و راحت کوچیک بزرگ بشه. برای اینکه لیبل با متن خودش خودکار اتوسایز بشه تو همون اکتیویتی کریت طول و عرض لیبل رو مساوی -2 قرار بده: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) label1.Width=-2 label1.Height=-2 End Sub من لیبل ام رو کاملا کوچیک کردم بعد اینکارو کردم دیدم هرچقد متن بیشتر میدم لیبل بزرگ میشه ------------------------------- حالا اگه میخوای حتما پنل زیر لیبل باشه ، هربار که متن ریخته میشه تو لیبل باید بیای طول و عرض پنل رو مساوی با لیبل بذاری: panel1.Width=label1.Width panel1.Height=label1.Height یخورده بیشتر توضیح میدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
daria 15 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ سلام، نمی دونم اینکه اینجا سوالم رو میپرسم درسته یا نه ؟ اگه درست نیست ببخشید من وقتی از کد های بالا استفاده میکنم با اندازه لیبل مشکلی ندارم اما با جای لیبل مشکل دارم ، یعنی وقتی گوشی میچرخه یا توی یه گوشی با یه سایز دیگه نرم افزار رو ران میگیرم ، جای لیبل عوض میشه من این کد رو دادم : label1.right=100%x بعد هم این کد: label1.width=-2 اما یه جا نمیمونه ! یه بار میاد وسط صفحه ! یه بار میره گوشه ! میشه راهنماییم کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۴ کسی راه دیگه ای بلد نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
من یک پنلی دارم که توش لیبل هست مه لیبل متنشو از دیتابیس آنلاین میگیره
میخوام یکاری کنم که وقتی متن طولانی شد اندازه لیبل و پنل اندازه متن شه و معکوس همین , وقتی متن کوچیک تر شد لیبل و پنل اندازه متن شه.
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.