این ارسال پرطرفدار است. امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 19 مهر، 2015 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2015 با سلام . این یه کتابخونه جدید که با استفاده از یه کتابخونه دیگه ساختم و میتونین از اون برای ادیت کردن عکس و یا افکت و قابلیت های دیگه که مخصوص عکس هست رو باهاش انجام بدین افکت هایی مثل : Blur کردن عکس ،ترکیب عکس،تغییر رنگ، فیتلر سیاه ، برفی ،Invert کردن رنگ، روشنایی ، Contrast ,آینه ، noise و چرخش کلی کار دیگه ، ( از طریق همین کتابخونه میتونین عکس رو به راحتی ذخیره کنین ویا به اشتراک بزارین) دانلود v1.1 38 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 19 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2015 سلام . حالا که بحث عکس باز شد. یه کتابخانه بسازید که عکس های داخل توی دیتابیس رو بشه به اشتراک گذاشت!!! راستی اگر کراپ عکس نداره بهش اضافه کنید + Heu فبلتر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 19 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2015 راستی یه سوتی دادید . اون بخش اشتراک گذاری عکس رو توی بخش توضیحاتش یه نگاه بندازید . مربوط به کتابخانه AriaLib هست . 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 19 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، 2015 سلام . حالا که بحث عکس باز شد. یه کتابخانه بسازید که عکس های داخل توی دیتابیس رو بشه به اشتراک گذاشت!!! راستی اگر کراپ عکس نداره بهش اضافه کنید + Heu فبلتر HueFilter موجوده ، crop رو یادم نبود اصلا ، چشم اینم اضافه میکنم حتما راستی یه سوتی دادید . اون بخش اشتراک گذاری عکس رو توی بخش توضیحاتش یه نگاه بندازید . مربوط به کتابخانه AriaLib هست . ممنون ویرایش شد. 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 20 مهر، 2015 سازنده این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 Crop + ReduceColors + SetDensity اضافه شد . AriaPhotoShop.zip 17 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 20 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 دلم نیومد فقط یه دکمه تشکر خالی بزنم خیلی خیلی کتابخونه کاربردیه یه قابلیت هم اگه بشه اضافه کرد دیگه نور علا نوره این که یک عکس رو بشه جا به جا کرد با تاچ توی یه پنل 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 20 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 اگه همراخ با مثال باشه که فوق العاده میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 20 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 دلم نیومد فقط یه دکمه تشکر خالی بزنم خیلی خیلی کتابخونه کاربردیه یه قابلیت هم اگه بشه اضافه کرد دیگه نور علا نوره این که یک عکس رو بشه جا به جا کرد با تاچ توی یه پنل ممنون ، این قابلیت توی کتابخونه TouchImageView هست ، ولی باز هم چشم توی ورژن بعدی سعی میکنم اضافه کنم. اگه همراخ با مثال باشه که فوق العاده میشه کد ها زیاد هستن و ساخت مثال وقت میبره بیشتر کد ها اسم هاشون شناخته شدس (حالا تو فتوشاپ یا هر جای دیگه) ولی باز هم سعی میکنم مثال رو هم قرار بدم 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 20 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 آخه من الآن کتابخانه تونو دانلود کردم اما تو کدنویسی میمونم ممنون منتظر مثال شما هستیم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 20 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 واقعا کتابخانه عالی هستش...با اجازه توی وبلاگم قرار دادم...اگه مشکلی داره بگید تا بردارم... http://androtech.blog.ir/post/36/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-AriaPhotoShop-%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%AF%D8%B1-B4A موفق باشید 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 20 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، 2015 آخه من الآن کتابخانه تونو دانلود کردم اما تو کدنویسی میمونم ممنون منتظر مثال شما هستیم دوست عزیز دقیقا تو پست قبلیه خودتون گفتم که کد ها زیاد هستن و ساخت مثال وقت میبره بیشتر کد ها اسم هاشون شناخته شدس (حالا تو فتوشاپ یا هر جای دیگه) و گفتم که سعی میکنم مثال رو هم قرار بدم واقعا کتابخانه عالی هستش...با اجازه توی وبلاگم قرار دادم...اگه مشکلی داره بگید تا بردارم... http://androtech.blog.ir/post/36/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-AriaPhotoShop-%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%AF%D8%B1-B4A موفق باشید نه چه اشکالی ، ممنون وحید جان 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 21 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 دوستان کسی با این کتابخانه کار کرده یه نمونه بذاره؟ ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 21 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 دوستان کسی با این کتابخانه کار کرده یه نمونه بذاره؟ ممنون کار با این کتابخانه مثل کار با RSImageProcessing است . 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 21 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 کار با این کتابخانه مثل کار با RSImageProcessing است . بنده تا حالا با RsImageProcessing, کار نکردم یعنی پروژه ای برای ادیت عکس کار نکردم خیلی ممنون میشم اگه نمونه سورس کدی قرار بدید امیدوارم که بتونم جبران کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 21 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 بنده تا حالا با RsImageProcessing, کار نکردم یعنی پروژه ای برای ادیت عکس کار نکردم خیلی ممنون میشم اگه نمونه سورس کدی قرار بدید امیدوارم که بتونم جبران کنم می تونید بگید دقیقا کجا مشکل دارید ؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 21 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 همونطور که اول گفتم تا حالا کار نکردم فقط یه متغیر تعریف کردم و اینشیالایز کردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,777 ارسال شده در 21 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 همونطور که اول گفتم تا حالا کار نکردم فقط یه متغیر تعریف کردم و اینشیالایز کردم خب شما میخوان چه کاری انجام بدین یا تو چه کدی مشکل دارین ؟ 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 21 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 همونطور که اول گفتم تا حالا کار نکردم فقط یه متغیر تعریف کردم و اینشیالایز کردم این یه مثال برای مثلا هیتلر Hue : Dim ap As AriaPhotoshp Activity.SetBackgroundImage(ap.HueFilter(LoadBitmap(File.DirAssets,"Chrysanthemum.jpg"),72)) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 21 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 همونطور که اول گفتم تا حالا کار نکردم فقط یه متغیر تعریف کردم و اینشیالایز کردم این یه مثال برای مثلا هیتلر Hue : Dim ap As AriaPhotoshp Activity.SetBackgroundImage(ap.HueFilter(LoadBitmap(File.DirAssets,"Chrysanthemum.jpg"),72)) بقیه هم به همین شکل هستن ... حدودا 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 21 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، 2015 خب شما میخوان چه کاری انجام بدین یا تو چه کدی مشکل دارین ؟ میخوام یه برنامه برای ادیت عکس که خواصیت،crop, blur و همینایی که این کتابخانه خواصیتشو داره رو درست کنم اگه نمونه باشه یا یه سورس کوچیکی باشه ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.