این ارسال پرطرفدار است. امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ با سلام . این یه کتابخونه جدید که با استفاده از یه کتابخونه دیگه ساختم و میتونین از اون برای ادیت کردن عکس و یا افکت و قابلیت های دیگه که مخصوص عکس هست رو باهاش انجام بدین افکت هایی مثل : Blur کردن عکس ،ترکیب عکس،تغییر رنگ، فیتلر سیاه ، برفی ،Invert کردن رنگ، روشنایی ، Contrast ,آینه ، noise و چرخش کلی کار دیگه ، ( از طریق همین کتابخونه میتونین عکس رو به راحتی ذخیره کنین ویا به اشتراک بزارین) دانلود v1.1 38 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام . حالا که بحث عکس باز شد. یه کتابخانه بسازید که عکس های داخل توی دیتابیس رو بشه به اشتراک گذاشت!!! راستی اگر کراپ عکس نداره بهش اضافه کنید + Heu فبلتر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ راستی یه سوتی دادید . اون بخش اشتراک گذاری عکس رو توی بخش توضیحاتش یه نگاه بندازید . مربوط به کتابخانه AriaLib هست . 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام . حالا که بحث عکس باز شد. یه کتابخانه بسازید که عکس های داخل توی دیتابیس رو بشه به اشتراک گذاشت!!! راستی اگر کراپ عکس نداره بهش اضافه کنید + Heu فبلتر HueFilter موجوده ، crop رو یادم نبود اصلا ، چشم اینم اضافه میکنم حتما راستی یه سوتی دادید . اون بخش اشتراک گذاری عکس رو توی بخش توضیحاتش یه نگاه بندازید . مربوط به کتابخانه AriaLib هست . ممنون ویرایش شد. 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
این ارسال پرطرفدار است. امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سازنده این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ Crop + ReduceColors + SetDensity اضافه شد . AriaPhotoShop.zip 17 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ دلم نیومد فقط یه دکمه تشکر خالی بزنم خیلی خیلی کتابخونه کاربردیه یه قابلیت هم اگه بشه اضافه کرد دیگه نور علا نوره این که یک عکس رو بشه جا به جا کرد با تاچ توی یه پنل 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اگه همراخ با مثال باشه که فوق العاده میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ دلم نیومد فقط یه دکمه تشکر خالی بزنم خیلی خیلی کتابخونه کاربردیه یه قابلیت هم اگه بشه اضافه کرد دیگه نور علا نوره این که یک عکس رو بشه جا به جا کرد با تاچ توی یه پنل ممنون ، این قابلیت توی کتابخونه TouchImageView هست ، ولی باز هم چشم توی ورژن بعدی سعی میکنم اضافه کنم. اگه همراخ با مثال باشه که فوق العاده میشه کد ها زیاد هستن و ساخت مثال وقت میبره بیشتر کد ها اسم هاشون شناخته شدس (حالا تو فتوشاپ یا هر جای دیگه) ولی باز هم سعی میکنم مثال رو هم قرار بدم 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ آخه من الآن کتابخانه تونو دانلود کردم اما تو کدنویسی میمونم ممنون منتظر مثال شما هستیم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vahidh16 160 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ واقعا کتابخانه عالی هستش...با اجازه توی وبلاگم قرار دادم...اگه مشکلی داره بگید تا بردارم... http://androtech.blog.ir/post/36/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-AriaPhotoShop-%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%AF%D8%B1-B4A موفق باشید 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ آخه من الآن کتابخانه تونو دانلود کردم اما تو کدنویسی میمونم ممنون منتظر مثال شما هستیم دوست عزیز دقیقا تو پست قبلیه خودتون گفتم که کد ها زیاد هستن و ساخت مثال وقت میبره بیشتر کد ها اسم هاشون شناخته شدس (حالا تو فتوشاپ یا هر جای دیگه) و گفتم که سعی میکنم مثال رو هم قرار بدم واقعا کتابخانه عالی هستش...با اجازه توی وبلاگم قرار دادم...اگه مشکلی داره بگید تا بردارم... http://androtech.blog.ir/post/36/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-AriaPhotoShop-%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE-%D8%AF%D8%B1-B4A موفق باشید نه چه اشکالی ، ممنون وحید جان 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ دوستان کسی با این کتابخانه کار کرده یه نمونه بذاره؟ ممنون نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ دوستان کسی با این کتابخانه کار کرده یه نمونه بذاره؟ ممنون کار با این کتابخانه مثل کار با RSImageProcessing است . 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ کار با این کتابخانه مثل کار با RSImageProcessing است . بنده تا حالا با RsImageProcessing, کار نکردم یعنی پروژه ای برای ادیت عکس کار نکردم خیلی ممنون میشم اگه نمونه سورس کدی قرار بدید امیدوارم که بتونم جبران کنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ بنده تا حالا با RsImageProcessing, کار نکردم یعنی پروژه ای برای ادیت عکس کار نکردم خیلی ممنون میشم اگه نمونه سورس کدی قرار بدید امیدوارم که بتونم جبران کنم می تونید بگید دقیقا کجا مشکل دارید ؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ همونطور که اول گفتم تا حالا کار نکردم فقط یه متغیر تعریف کردم و اینشیالایز کردم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ همونطور که اول گفتم تا حالا کار نکردم فقط یه متغیر تعریف کردم و اینشیالایز کردم خب شما میخوان چه کاری انجام بدین یا تو چه کدی مشکل دارین ؟ 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ همونطور که اول گفتم تا حالا کار نکردم فقط یه متغیر تعریف کردم و اینشیالایز کردم این یه مثال برای مثلا هیتلر Hue : Dim ap As AriaPhotoshp Activity.SetBackgroundImage(ap.HueFilter(LoadBitmap(File.DirAssets,"Chrysanthemum.jpg"),72)) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ همونطور که اول گفتم تا حالا کار نکردم فقط یه متغیر تعریف کردم و اینشیالایز کردم این یه مثال برای مثلا هیتلر Hue : Dim ap As AriaPhotoshp Activity.SetBackgroundImage(ap.HueFilter(LoadBitmap(File.DirAssets,"Chrysanthemum.jpg"),72)) بقیه هم به همین شکل هستن ... حدودا 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ خب شما میخوان چه کاری انجام بدین یا تو چه کدی مشکل دارین ؟ میخوام یه برنامه برای ادیت عکس که خواصیت،crop, blur و همینایی که این کتابخانه خواصیتشو داره رو درست کنم اگه نمونه باشه یا یه سورس کوچیکی باشه ممنون میشم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.