رفتن به مطلب

کتابخانه ساخت تایتل ...


حمید زارع

ارسال های توصیه شده

سلام دوستان

 

آیا کتابخانه برای ساخت تایتل وجود داره

 

اگه خودم خواسته باشم بسازم میشه ؟

 

اصلا میشه یه ساب یا کلاس تو برنامم بنویسم که کارش ساخت تایتل باشه که مجبور نباشم توی هر اکتیویتی کد نویسی کنم ؟

 

راستش یه کارای کوچیکی کردم ولی بلد نیستم

 

لطفاً راهنمایی بفرمایید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام عزیزم

اگر کدهاش ثابته و هربار فقط یه سری متغیر از برنامه نویس میگیره، میشه کتابخونه کرد

چرا که نه

مشکل کجاست، بگو در حد توانم کمک میکنم :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد هایی که برای ساهت تایتل استفاده می کنید رو بریزید توی یک کلاس .

و فکر کنم کار با کلاس رو بلد باشید .

و بعد هم کامپایل تو لایبری .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستش وقت زیادی هنوز براش نزاشتم

 

مثلا یه مشکلی که دارم تو کلاس اینه که نمیتونم ویوها رو اینیشیالایز کنم !!!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب ببین

ویو هارو شما اینییشیالایز نکن

ویو های اینیشیالایز شده رو بگیر

البته بعضی چیزا مثل Sql و timer و این تیپ چیزارو میتونی تو کلاس اینیشیالایز کنی :)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب ببین

ویو هارو شما اینییشیالایز نکن

ویو های اینیشیالایز شده رو بگیر

البته بعضی چیزا مثل Sql و timer و این تیپ چیزارو میتونی تو کلاس اینیشیالایز کنی :)

 

چطور بگیرم میشه یکمی توضیح بدید ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

:)

ببین شما مثلا یه کلاس داری

من کدهای تایتل بار رو نمیدونم

برای سایز یه لیبل میگم بهت :)

public sub SizeLbl(Alabel as label , Asize as int)

Alabel.textsize = Asize

end sub

این کدا میاد و سایز و یه لیبل رو از کاربر میگیره و بهش سایز میده

حالا دیگه لیبل از تو دیزاینره ، از کد نویسیه و ... به ما مربوط نیس

مشکل برنامه نویسه نه کتابخونه نویس :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب حالا من میخام یه ساب توی کلاسم بنویسم به این شکل :

Sub CreateTitle

'تعریف پنل
'تعریف لیبل
'تعریف ایمیج ویو

'اینیشیالایز ویوها

'اضافه کردن به اکتیویتی

End Sub

میشه همه این کارها رو اینجا کرد ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید بررسی کنیم عزیزم

بد کدهای تایتل بار رو اگه مشکلی نیست....

منم یه کم بااهش ور برم

نتیجه رو برات خصوصی کنم...:)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فکر کنم اگه بشه بسازیم کتابخونه خوبی باشه

 

یه کتابخونه که تایتل بسازه با این امکانات

 

- اندازه تایتل

- رنگ تایتل

-پس زمینه تایتل

- عنوان 

- آیکن

-راستچین چپ چین

و ...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با کدهای اصلیش این کارارو میشه کرد دیگه؟

اگه برات زحمتی نیست کدهاش رو بذار

ببینم چجورین

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اول این که فکر کنم کتابخونه AppCompat تایتل ساز هست

اموزش ساخت کلاس میتونید کتابخونه بسازید با این اموزش

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا سجاد داداش سلام

یه اموزش کار با این Appcompat بذار 

اقا افشین برای من نصبش کردم

اما کلا زیاد متوجهش نشدم

اگه برات ممکنه یه توضیحی

چیزی :):gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اقا سجاد داداش سلام

یه اموزش کار با این Appcompat بذار 

اقا افشین برای من نصبش کردم

اما کلا زیاد متوجهش نشدم

اگه برات ممکنه یه توضیحی

چیزی :):gol:

الان یعنی با اموزش قا افشین تونستید کتابخونه رو راه بندازید؟

اگه اره سورس اقا ایمان سعیدی رو بگیرید منم از روی همون یاد گرفتم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اره...

خود افشین اومد رو سیستم ردیفش کرد

پیداش میکنم

مرسی عزیزم...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستش وقت زیادی هنوز براش نزاشتم

 

مثلا یه مشکلی که دارم تو کلاس اینه که نمیتونم ویوها رو اینیشیالایز کنم !!!

سلام از AppCompat میتونید استفاده کنید

و با کتابخانه هایی مثل MsMetrialDesign میتونید ویو بدید با این روش هم که اد ویو ها میرن داخل تایتل بار و ویو درست میشه

activity.addview("menu","more")

و برای اد کردن یه باتون توی تایتب بار

[php]activity.addview3("menu","more")bd.bitmap,true)

با

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...