حمید زارع 331 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان آیا کتابخانه برای ساخت تایتل وجود داره اگه خودم خواسته باشم بسازم میشه ؟ اصلا میشه یه ساب یا کلاس تو برنامم بنویسم که کارش ساخت تایتل باشه که مجبور نباشم توی هر اکتیویتی کد نویسی کنم ؟ راستش یه کارای کوچیکی کردم ولی بلد نیستم لطفاً راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ سلام عزیزم اگر کدهاش ثابته و هربار فقط یه سری متغیر از برنامه نویس میگیره، میشه کتابخونه کرد چرا که نه مشکل کجاست، بگو در حد توانم کمک میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ کد هایی که برای ساهت تایتل استفاده می کنید رو بریزید توی یک کلاس . و فکر کنم کار با کلاس رو بلد باشید . و بعد هم کامپایل تو لایبری . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ راستش وقت زیادی هنوز براش نزاشتم مثلا یه مشکلی که دارم تو کلاس اینه که نمیتونم ویوها رو اینیشیالایز کنم !!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ خوب ببین ویو هارو شما اینییشیالایز نکن ویو های اینیشیالایز شده رو بگیر البته بعضی چیزا مثل Sql و timer و این تیپ چیزارو میتونی تو کلاس اینیشیالایز کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ خوب ببین ویو هارو شما اینییشیالایز نکن ویو های اینیشیالایز شده رو بگیر البته بعضی چیزا مثل Sql و timer و این تیپ چیزارو میتونی تو کلاس اینیشیالایز کنی چطور بگیرم میشه یکمی توضیح بدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ ببین شما مثلا یه کلاس داری من کدهای تایتل بار رو نمیدونم برای سایز یه لیبل میگم بهت public sub SizeLbl(Alabel as label , Asize as int) Alabel.textsize = Asize end sub این کدا میاد و سایز و یه لیبل رو از کاربر میگیره و بهش سایز میده حالا دیگه لیبل از تو دیزاینره ، از کد نویسیه و ... به ما مربوط نیس مشکل برنامه نویسه نه کتابخونه نویس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ خوب حالا من میخام یه ساب توی کلاسم بنویسم به این شکل : Sub CreateTitle 'تعریف پنل 'تعریف لیبل 'تعریف ایمیج ویو 'اینیشیالایز ویوها 'اضافه کردن به اکتیویتی End Sub میشه همه این کارها رو اینجا کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ باید بررسی کنیم عزیزم بد کدهای تایتل بار رو اگه مشکلی نیست.... منم یه کم بااهش ور برم نتیجه رو برات خصوصی کنم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ فکر کنم اگه بشه بسازیم کتابخونه خوبی باشه یه کتابخونه که تایتل بسازه با این امکانات - اندازه تایتل - رنگ تایتل -پس زمینه تایتل - عنوان - آیکن -راستچین چپ چین و ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ با کدهای اصلیش این کارارو میشه کرد دیگه؟ اگه برات زحمتی نیست کدهاش رو بذار ببینم چجورین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اول این که فکر کنم کتابخونه AppCompat تایتل ساز هست اموزش ساخت کلاس میتونید کتابخونه بسازید با این اموزش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اقا سجاد داداش سلام یه اموزش کار با این Appcompat بذار اقا افشین برای من نصبش کردم اما کلا زیاد متوجهش نشدم اگه برات ممکنه یه توضیحی چیزی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
msajad 501 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اقا سجاد داداش سلام یه اموزش کار با این Appcompat بذار اقا افشین برای من نصبش کردم اما کلا زیاد متوجهش نشدم اگه برات ممکنه یه توضیحی چیزی الان یعنی با اموزش قا افشین تونستید کتابخونه رو راه بندازید؟ اگه اره سورس اقا ایمان سعیدی رو بگیرید منم از روی همون یاد گرفتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اره... خود افشین اومد رو سیستم ردیفش کرد پیداش میکنم مرسی عزیزم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۴ راستش وقت زیادی هنوز براش نزاشتم مثلا یه مشکلی که دارم تو کلاس اینه که نمیتونم ویوها رو اینیشیالایز کنم !!! سلام از AppCompat میتونید استفاده کنید و با کتابخانه هایی مثل MsMetrialDesign میتونید ویو بدید با این روش هم که اد ویو ها میرن داخل تایتل بار و ویو درست میشه activity.addview("menu","more")و برای اد کردن یه باتون توی تایتب بار [php]activity.addview3("menu","more")bd.bitmap,true)با لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.