Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام چطوری می بلوتوث رو قطع و یا وصل کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام! از تاپیک هایی که میزنی معلومه داری نرم افزار خوبی درست میکین! Dim t As Toggle t.ToggleBluetooth لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام! از تاپیک هایی که میزنی معلومه داری نرم افزار خوبی درست میکین! Dim t As Toggle t.ToggleBluetooth آره یه برنامه خوب در راهه ... همگی منتظر باشن. از امروز تصمیم گرفتم برنامه های کاربری بنویسم . موفق باشید .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام تاگل باتون رو قبلا بنده یه تستی زدم مشکل داشت خالا واسه من بود نمیدونم.کتابخونه ICOSPHONE ولی خب این کد هم به دردتون میخوره : Sub Globals Dim Blue As ICOSPhone End Sub Blue.BluetoothOnOff(LoadBitmap(File.DirAssets,"on.png")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۴ سلام تاگل باتون رو قبلا بنده یه تستی زدم مشکل داشت خالا واسه من بود نمیدونم.کتابخونه ICOSPHONE ولی خب این کد هم به دردتون میخوره : Sub Globals Dim Blue As ICOSPhone End Sub Blue.BluetoothOnOff(LoadBitmap(File.DirAssets,"on.png")) اگر نخوام عکس بگذارم باید از Null استفاده کنم یا راهی نداره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,927
سلام
چطوری می بلوتوث رو قطع و یا وصل کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.