Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 24 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2015 سلام چطوری می بلوتوث رو قطع و یا وصل کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 24 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2015 سلام! از تاپیک هایی که میزنی معلومه داری نرم افزار خوبی درست میکین! Dim t As Toggle t.ToggleBluetooth لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 24 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2015 سلام! از تاپیک هایی که میزنی معلومه داری نرم افزار خوبی درست میکین! Dim t As Toggle t.ToggleBluetooth آره یه برنامه خوب در راهه ... همگی منتظر باشن. از امروز تصمیم گرفتم برنامه های کاربری بنویسم . موفق باشید .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 24 مهر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2015 سلام تاگل باتون رو قبلا بنده یه تستی زدم مشکل داشت خالا واسه من بود نمیدونم.کتابخونه ICOSPHONE ولی خب این کد هم به دردتون میخوره : Sub Globals Dim Blue As ICOSPhone End Sub Blue.BluetoothOnOff(LoadBitmap(File.DirAssets,"on.png")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,928 ارسال شده در 24 مهر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2015 سلام تاگل باتون رو قبلا بنده یه تستی زدم مشکل داشت خالا واسه من بود نمیدونم.کتابخونه ICOSPHONE ولی خب این کد هم به دردتون میخوره : Sub Globals Dim Blue As ICOSPhone End Sub Blue.BluetoothOnOff(LoadBitmap(File.DirAssets,"on.png")) اگر نخوام عکس بگذارم باید از Null استفاده کنم یا راهی نداره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Kazem Forghani 2,928
سلام
چطوری می بلوتوث رو قطع و یا وصل کرد ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.