nany12 623 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ با سلام من میخوام از توی برنامه به دیتابیس آفلاین متن بفرستم آیا میشه؟ تو برنامه ام 6 بخش وجود داره و توی دیتابیس هم 6 بخش وجود داره میخوام وقتی تو برنامه باتونی کلیک شد این 6 بخش برن تو بخش های مورد نظر در دیتابیس که بعد در یکجای دیگه بتونم فراخونی کتم لطفا کمک میکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خب از خود نرم افزار میرسونیم دیگه از کوئری INSERT استفاده میشه یکم درباره موئری ها توی گوگل جستجو کنید اشناییت پیدا کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen.gh 48 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خب از خود نرم افزار میرسونیم دیگه از کوئری INSERT استفاده میشه یکم درباره موئری ها توی گوگل جستجو کنید اشناییت پیدا کنیدf ببخشید یه سوال مثلا اگه بخایم متن یکی از فیلد های دیتابیسمون رو به یه فیلد دیگه بفرستیم باید چیکار کنیم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ خب واسه این کار شما باید اولا مقادیر اون فیلد رو SELECT کنید و بعد به فیلد مورد نظر UPDATE کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razaw2 1 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ من هم همین مشکل رو دارم کسی میتونه راهنمایی کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ من هم همین مشکل رو دارم کسی میتونه راهنمایی کنه؟ سلام باید از دستور INSERT استفاده کنید اینجا شاید کمکتون کنه http://answercenter.ir/topic/2963-%DA%86%D9%88%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D8%A7/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ یک سورس نمونه میدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ راهنمای فارسیشو کسی داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اگه بخواین به تیبل data با فیبد ID و PIC مقدار اضافه کنید همچین query باشد بزنید : sql.ExecNonQuery("INSERT INTO data (id,pic) VALUES (1, 'amin')") این کد یه ردیف دیگه اضافه میکنه و توی ستون ID مقدار 1 , و ستون pic رو amin وارد میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ کامل تر و بیشتر توضیح میدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین شاهدی 5,773 ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۴ کامل تر و بیشتر توضیح میدید؟ ازین کامل تر دیگه ؟ چیشو مشکل دارین ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ من میخوام از خود نرم افزار اطلاعاتو به دیتابیس برسونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
با سلام
من میخوام از توی برنامه به دیتابیس آفلاین متن بفرستم آیا میشه؟
تو برنامه ام 6 بخش وجود داره و توی دیتابیس هم 6 بخش وجود داره
میخوام وقتی تو برنامه باتونی کلیک شد این 6 بخش برن تو بخش های مورد نظر در دیتابیس که بعد در یکجای دیگه بتونم فراخونی کتم
لطفا کمک میکنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.