seyed_27 170 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ بسمه تعالی با سلام خدمت دوستان و مدیران ارشد اگر کسی این کتابخونه justify textview رو داره لطفا ضمیمه کنه البته مجانی! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamaz 129 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ بسمه تعالی با سلام خدمت دوستان و مدیران ارشد اگر کسی این کتابخونه justify textview رو داره لطفا ضمیمه کنه البته مجانی! سلام مجاني نيست در صورت تمايل ميتونيد اين كتابخونه + 330 كتابخانه ها ديگه رو از فروشگاه خريداري نماييد. http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=27 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ سلام مجاني نيست در صورت تمايل ميتونيد اين كتابخونه + 330 كتابخانه ها ديگه رو از فروشگاه خريداري نماييد. http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments§ion=store&do=item&id=27 تو لیست دیدم هست واقعا عمل justify رو انجام میده تا بخریمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ کتابخونش مجانی چرا میگید مجانی نیست منم دارمش ضمنا من از کتابخون هایی که برای فروش گذاشتید 40 تا 50 تا بیشتر هم دارم پولی هم نیستند این جوری که نمیشه هرکسی هر کتابخونه ای بخواد باید پول بده درصورتی که مجانی هستن وخیلی از کاربرا دارن آن ها را از هر روشی که نباید پول در آورد که هرکه دوست داشت پکیج شما را می خره اینجوری پیش بره کل انجمن پولی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
coco 1,746 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ کتابخونش مجانی چرا میگید مجانی نیست منم دارمش ضمنا من از کتابخون هایی که برای فروش گذاشتید 40 تا 50 تا بیشتر هم دارم پولی هم نیستند این جوری که نمیشه هرکسی هر کتابخونه ای بخواد باید پول بده درصورتی که مجانی هستن وخیلی از کاربرا دارن آن ها را از هر روشی که نباید پول در آورد که هرکه دوست داشت پکیج شما را می خره اینجوری پیش بره کل انجمن پولی میشه خب میشه قرار بدین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ کتابخونه پیوست شد. JustifyTextView.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ فارسی رو هم ساپورت میکنه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۴ فارسی رو هم ساپورت میکنه ؟؟؟ من هنوز ازش استفاده نکردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
seyed_27 170 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ کتابخونه رو با مثال ضمیمه میکنم ظاهرا فارسی رو ساپرت نمی کنه فایل فارسی باید با فرمت utf-8 ذخیره بشه که از چپ به راست میزنه و کلمات رو قاطی میکنه justify.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۴ TypeFace که نداره بدرد نمیخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.